A Hatvani család által a különleges magyar paradicsom feldolgozására 1934-ben alapított üzemben készülő, mára világhírű Aranyfácán paradicsom püré konzerv megfelelt ezeknek a kritériumoknak. 2002-ben mintegy 160 millió forint beruházásával új gépsorokat állítanak üzembe az új ízesített ketchup termékcsalád - a szilvás, sárgabarackos, bazsalikomos, mediterrán és füstfokhagymás ketchup - készítésére. A társaság gazdasági adatait ismertetve hangsúlyozta: az elmúlt évben még 800 millió forint veszteséget termelő üzem a tulajdonosváltást követően ez évben 100 millió forintos nyereséggel számol, 1,8 milliárd forint árbevétel mellett. A gyár mintegy 15 000 tonna készterméket állít elő, aminek döntő többsége sűrített paradicsomkonzerv és ketchup, de gyártanak zöldborsó, zöldbab és pritaminpaprika konzervet is. A termékek 60 százalékát külpiacokon - a Benelux államokban, Kelet-Európában, az arab országokban és az Egyesült Államokban - értékesítik. Az igazgató szerint az eredményes működés a termelés racionalizálásának köszönhető; korábban 600 ember is dolgozott a gyárban, ma már csak 150 állandó munkatársuk van, illetve kampányidőszakban még 200-an kapnak munkát az üzemben. A korábban bezárásra ítélt gyárat az idén februárban vásárolta meg a Magyar Fejlesztési Banktól a debreceni székhelyű Józsa Center 2001. Kft. A társaság összesen 350 hektár paradicsomtermelő területen működik integrátorként és a gyár alapanyag szükségletének mintegy 50 százalékát biztosítja.