új hír érkezett
 • Foci vb 2018 - ma már tét nélkül játszanak a magyarok

  Domokos Erika, 2017. október 7. szombat, 07:45

  Támadó felfogású svájci csapatra számít a szombati világbajnoki selejtezőmérkőzésen Bernd Storck, a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya. Az ellenfél nem bízza majd a véletlenre a három pont megszerzését, mert mindenképpen szeretné megtartani első helyét a csoportban - idézte a kapitányt az MTI. A svájci-magyar találkozó szombaton 20.45-kor kezdődik a bázeli St. Jakob Parkban.

  "Bizonyítottuk már, hogy egyenrangú szinten tudunk futballozni a legnagyobbakkal is. Nekünk nincs veszítenivalónk a meccsen. A játék képe és az eredmény ugyanolyan fontos lesz számunkra" - mondta Storck az az MTI-nek. A svájciak százszázalékos teljesítménnyel vezetik a selejtezőcsoportot, amelyben a magyarok nyolc forduló alatt tíz pontot gyűjtve a harmadik helyen állnak. A magyar csapat már nem léphet előrébb, így - ahogy 1986 óta mindig - biztosan lemarad a 2018-as oroszországi vb-ről.

  Bernd Storck beszél játékosaihoz edzésen Bázelben, forrás: MTI Fotó/Illyés Tibor

   

 • Schobert Norbi visszavonul!

  Szabó Zsuzsanna, 2018. február 20. kedd, 10:47

  A fitneszguru nem tart többé edzéseket, a jövőben kizárólag üzletemberként szeretne dolgozni és több időt tölteni a családjával - írja a Blikk. Rengeteg fellépést, edzést vállaltam be egészen a mai napig, de 47 éves leszek, 25 éve vagyok aerobikedző, itt az ideje visszavonulót fújni. Ezt a Norbit nem akarom többé színpadon látni - mondta a Blikknek a fitneszguru.

  Schorbert Norbi - saját bevallása szerint - még mindig bírja a terhelést, de úgy érzi, hogy így 50 felé "eljött az az idő, amikor jobban áll az öltöny, mint a tornaruha." Norbi egy óriási közös edzéssel zárja élete egyik meghatározó időszakát - írja a Blikk. Utolsó fitneszóráját Berki Krisztián (37) vállalta, hogy megtartja.

  Schobert Norbi a közösségi oldalakról is visszavonult, csak a cégen keresztül kommunikál, ott mindenki megtalálja, aki életvezetési tanácsokat akar kérni - árulta el a lapnak.

  Schobert visszavonulása az Update márka eseté­ben is tetten érhető. A termékek gyakorlatilag teljesen megújultak 2018 elején. Geszti Péter segítségével váltott arculatot a termékcsalád, az elsődleges és legmarkánsabb változás, hogy Norbi neve eltűnik a logóról és a csomagolásokról is - jegyzi meg a Blikk.

  MTI Fotó: Balogh Zoltán
 • Nagy bajba került Jamie Oliver

  Domokos Erika, 2018. február 19. hétfő, 17:37

  Több tízmillió fonttal tartozik Jamie Oliver cége. A tévés szakács a Jamie’s Italian nevű étteremláncának nagyjából minden harmadik nagy-britanniai egységét, legalább tizenkét éttermet bezárja - írta a Sunra hivatkozva a hvg.hu. Az étteremlánc szóvivője azt közölte: összesen 47 millió font a mostani hiányuk, a további 27 millió az adókból, bérekből, és bérleti díjakból áll össze.

  A hitelezők már elfogadtak egy tervet az adósságok átütemezésére, ehhez azonban szükség lesz legalább egy tucat étterem bezárására. Ez azt jelenti, hogy 450 dolgozó vesztheti el az állását. Már tavaly is be kellett zárni hat éttermet, amit a brexit következtében gyengülő font miatti megnövekedett importköltségekkel indokoltak.

 • Az Oscar-díjas Jennifer Lawrence egy évre hátat fordít Hollywoodnak, és filmezés helyett azért dolgozik majd, hogy a fiatalok aktívabban politizáljanak. A világ legjobban megfizetett filmcsillaga már most is tagja a Represent.US nonprofit szervezet vezetőségének David O. Russell rendezővel együtt, akivel több filmet forgatott. A szervezet a politikai korrupció megszüntetését és korrupcióellenes törvények elfogadását tűzte zászlajára - írta a BBC Newsra hivatkozva az MTI.

  A színésznő legújabb filmje, a Vörös veréb bemutatója előtt beszélt terveiről. Hangsúlyozta, hogy nem a pártpolitikában akar részt venni, hanem kifejezetten a korrupció ellen akar küzdeni, hogy segítsen a demokrácia megerősítésében. (Az új filmjét március 1-jétől játsszák a magyar mozik.) Lawrence korábban is ismert volt politikai aktivizmusáról. 2015-ben ő volt az első hollywoodi színésznő, aki nyíltan szóvá tette, hogy Hollywoodban mennyivel kevesebbet keresnek a színésznők.

  MTI/EPA/Claudio Onorati