új hír érkezett
 • Jó híreket kaptak a Star Wars-rajongók

  Domokos László, 2017. november 10. péntek, 13:22

  Újabb Star Wars-trilógia készül, amely nem fog közvetlenül kapcsolódni a jelenleg futó szériához - írta az InfoRádió az MTI híre alapján. Az új trilógia felelőse a karácsony előtt mozikba kerülő epizód, a Star Wars: Az utolsó jedik rendezője, a 43 éves Rian Johnson lesz, aki maga írja és rendezi a következő trilógia első részét - jelentette be a Csillagok Háborúja-sorozat jogait birtokló Disney stúdió.

  A bejelentés szerint Johnson a Star Wars világának "egy soha nem érintett szegletének szereplőit mutatja majd be". Az új trilógia bemutatójának időpontja egyelőre nem ismert. Bob Iger, a Disney elnök-vezérigazgatója a cég negyedéves eredményeiről tartott tájékoztatón azt is elmondta, hogy élőszereplős filmsorozat is készül a Csillagok Háborúja-univerzum alapján, amely a stúdió 2019-ben induló internetes műsorszolgáltatásának kínálatában lesz elérhető. A szolgáltatásról Iger azt is elárulta, hogy a havi előfizetés "jelentősen kevesebb" lesz, mint a legnagyobb konkurens, a Netflix 10 dolláros havidíja.

  Forrás: Ethan Miller / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / AFP
 • Eladók Rowan Atkinson autói

  Szász Péter, 2018. január 19. péntek, 13:25

  Aukción adják el Rowan Atkinson (Mr. Bean) Mercedesét és Lanciáját - írja a hvg.hu.

  Forrás: www.silverstoneauctions.com

  Az egyik autó egy 500E, amelyben csupán 53 ezer km-t tett bele Atkinson, az utasterébe szürke kárpit került.

  Forrás: www.silverstoneauctions.com

  Hogy a Lancia mennyit futott, nem tudni, de az autóban egy Ferrari V8-as, 32 szelepes motorja dolgozik, a beltere pedig csupa bőr.

  Forrás: www.silverstoneauctions.com

  A színész az utóbbi hét évben komoly összeget fordított arra, hogy a Lanciában minden a lehető legnagyobb rendben legyen.

  Forrás: www.silverstoneauctions.com

   

   

 • Conchita Wurst fellép a Pride-on

  Szász Péter, 2018. január 19. péntek, 11:32

  Az idei Pride sztárvendége Conchita Wurst lesz. Az énekes július 7-én lép fel Budapesten - írja a merce.hu.

  Conchita Wurst akkor lett ismert, amikor 2014-ben megnyerte az Eurovíziós dalfesztivált. Az énekes rögtön a támadások kereszttűzébe került, mivel férfiként nőnek öltözve ad elő.

  A kép forrása: MTI/EPA/Abir Szultan
 • Nem jött össze a pénz a Politis.hu-ra

  Szabó Dániel, 2018. január 19. péntek, 10:48

  Nem gyűlt össze a 900 ezer eurónyi támogatás az Indiegogón Dudás Gergely, az Index volt-főszerkesztőjének új internetes újságjához. A kitűzött összeg helyett csak 120 964 eurót adtak össze a felhasználók, ez alig 12 százaléka a szükséges pénznek.

  A mintegy 3000 előfizető - akik legkevesebb 33 eurót (10000 forintot) - fizettek a tervezett projektre, a közösségi adománygyűjtő felülettől visszakapják a pénzüket.

  Az Index tavaly tavasszal távozott főszerkesztője eredendően azt ígérte, hogy az oldal teljesen független lesz, az olvasók tartják majd el, valamint hirdetések is megjelennek majd rajta. A szerkesztőség létszámát 30 főre tervezte, akik állítása szerint a legjobb magyar újságírók lettek volna. Az oldal a napi hírverseny helyett szakírókkal alaposan meghátterezett anyagokat kínált volna a közélet iránt érdeklődőknek.