új hír érkezett
 • Így nyomták le Kasza Tibit

  Szász Péter, 2017. november 17. péntek, 15:16

  Kasza Tibi visszacsúszott a Facebook rajongói toplistán, helyét Mága Zoltán vette át - adta hírül a Front Page Communications, amely a Fészbuker.hu oldalt üzemelteti.

  A hegedűművész óriási, naponta tízezres rajongószám-növekedést produkált az elmúlt időszakban, az új rajongói fele azonban három dél-ázsiai országból, Bangladesből, Indiából és Pakisztánból származik. Sőt, Mága Zoltán teljes Facebook-táborának a magyar közönség jelenleg csak alig az ötödét alkotja.

  A magyar hírességek körében példa nélküli az, ami Mága Zoltán Facebook-oldalán történt: az elmúlt két hónapban rajongóinak száma közel a duplájára nőtt. A jelenleg 992 ezres táborral rendelkező oldal így ma a dobogó második helyét foglalja el a hazai celebek oldalai között, letaszítva ezzel helyéről Kasza Tibit, akit sokan ma a Facebook koronázatlan királyának tartanak.

  Shutterstock

  Az említett országokban sok kamu Facebook-profil van, amiket gyakran használnak rajongóvásárlásra, ami a Facebook-tábor növelésének gyors, ám nem etikus módja - véli Bradács András, a Front Page Communications tanácsadója.

  A legtöbb, 1,4 millió rajongóval Schobert Norbi rendelkezik, őt követi Mága Zoltán 992 ezer, Kasza Tibor 987 ezer, Rubint Réka 954 ezer és 954 ezer Nótár Mary 509 ezer rajongóval.

 • Egy 1950-ben készült Jackson Pollock-festményt bocsát áruba a Rio de Janeiró-i Modern Művészetek Múzeuma (MAM), hogy a következő három évtizedre biztosítsa a jövőjét - írja az MTI.

  A No. 16 című absztrakt képért, amelyet Nelson Rockefeller ajándékozott a MAM-nak 1954-ben, 25 millió dollárra (6,3 milliárd forintra) számít az intézmény, melyet 1948-ban alapítottak. Észak-amerikai és európai múzeumok esetében nem rendkívüli az ilyen döntés, ám Brazíliában példa nélküli.

  A múzeumokért felelős brazil közhivatal (IBRAM) "meglepődött" az eladás hírén és azt kérte a MAM-tól, hogy álljon el az eladástól, hogy a nemzeti muzeális vagyon megmaradjon, a brazil múzeumokat sújtó "mély pénzügyi válságra" "alternatív megoldások keresését" javasolták.

  A brazil kulturális minisztérium ezzel szemben üdvözölte a MAM döntését, szerintük ugyanis ezzel a múzeum "kevésbé lesz kitéve a válságoknak és a szponzori adományoknak". A város eladósodásához az vezetett, hogy a 2016-os olimpia súlyos pénzügyi válságba lökte, valamint az olaj alacsony árának tulajdonítható.

 • Emőke is elmegy szavazni, és Ön?

  Szabó Dániel, 2018. március 21. szerda, 11:19

  Újabb videóban buzdít választásra a Comedy Central Magyarország. Ezúttal Emőkét mutatják be, aki oltásellenes, hisz abban, hogy lapos a Föld - mind a 17 oldalán -, valamint azt is vallja, hogy az új hollandok irányítják a világot.

  A Bődöcs Tibor humorista által narrált videóban tisztázzák, hogy Emőke elmegy szavazni. Szívesen dönt mások sorsáról, pedig ugyanannyit ér a szavazatuk.

 • Megmenekült a magyar álompár?

  Szabó Dániel, 2018. március 21. szerda, 09:03

  Külföldön próbálta megmenteni házasságát a háromszoros olimpiai bajnok Hosszú Katinka, valamint amerikai férje és egyben edzője, Shane Tusup - írja a Blikk egy nappal azután, hogy lefotózta a budapesti Duna Aréna előtt a kedélyesen (de legalábbis egymással nem ellenségesen) beszélgető párt.

  A lap arról ír, hogy Hosszú és Tusup kapcsolata kapott még egy esélyt. A válóperüket is egyelőre szüneteltetik, amelyről korábban azt írták, hogy nagyjából 1 milliárd forintos vagyonuk szétosztása lehet a téma, de ezek szerint mégsem vált férjet - és vélhetően edzőt - az olimpiai bajnok magyar úszónő.