új hír érkezett
 • Művészi kompozícióval támad a román határőrség

  Szabó Dániel, 2018. február 14. szerda, 16:52

  A Valentin-napot a román határőrség sem hagyhatta szó nélkül. Bilincsekkel és lőszerekkel próbáltak ráfordulni a most mozikba kerülő A szabadság ötven árnyalata és a kötözés favorizálásának hullámaira. Ezt a képet tették ki a Facebookra annyi kommentárral: hogy "Romantikus".

  Facebook
 • Elvesztette rekorder szerepét Michael Jackson 33-szoros platinalemeze, a Thriller - írja a 24.hu.

  Az első helyet átvette az Eagles legjobb számait tartalmazó Their Greatest Hits 1971-1975 című albuma, aminek az eladási számai 38 milliónál járnak.

  A történethez hozzátartozik, hogy az Eagles lemezének hat évvel több ideje volt a rekord elérésére.

  A toplista harmadik helyén egyébként szintén az Eagles dala, a Hotel California áll.

  A frissített számokba már az online streaming szolgátatásokon való hallgatás, és az internetes letöltések is beleszámítanak: ezek szerint egy album 1500-szor való netes meghallgatása számít egy albumeladásnak, illetve ha tíz számot töltenek le egy bandától, az is egy lemezvásárlást ér.

   

 • A Magyar Kétfarkú Kutya Párt felszólítólevelet kapott a Felcsút önkormányzatától, hogy állítsák helyre annak a kátyúnak az állapotát, amelyet korábban betömködtek. Ellenkező esetben a "kátyúk helyreállításának" költségét rájuk terhelik.

  A Kutyapárt rögtön válaszolt is az önkormányzatnak, amelyben a kátyúk pontos paraméterei iránt érdeklődnek, úgy mint műszaki tervrajz, pontos méret, színkód és egyéb vonatkozó előírások.

 • Erősebb fellépést és komolyabb büntetéseket szeretné kiszabatni az Egyesült Királyság Polgári Repülési Hatósága (CAA) a renitens, ittas utasokkal szemben - írja az Airportal.

  2018-ban több mint 200 bejelentést kapott olyan esetekről, amikor részeg, vagy a repülés biztonságára veszélyt jelentő utas miatt tettek panaszt. Ezek a számok még a nyár elejéről származnak, tehát az üdülő szezon nem tartozik bele. Az elmúlt években folyamatosan emelkedett ez a szám.

  Richard Stephenson, a CAA vezetője teljesen elfogadhatatlannak nevezte, az ittas és erőszakos emberek viselkedését egy járaton, mivel ezzel nem csak másokat zavarnak, vagy idegesítenek fel, de a repülés biztonságát is veszélyeztetik. Szerinte bűncselekménynek kellene nyilvánítani ezeket az eseteket és az utasoknak tisztában kellene lennie azzal, hogy a “törvény teljes szigorával” fognak eljárni velük szemben.

  A probléma már a légitársaságokat is elkezdte zavarni, a Ryanair is felemelte már szavát ez ellen, azt kérte a repülőterektől, hogy legalább reggel ne szolgáljanak fel alkoholt.