új hír érkezett
 • Kampánynóta az oroszok vezérlő csillagához

  Komócsin Sándor, 2018. március 8. csütörtök, 16:00

  Oroszország legnépszerűbb popzenészei úgy látták jónak, hogy egy igazán szívhez szóló nótával bekapcsolódnak az elnökválasztási kampányba – derül ki a Moscow Times cikkéből. Nem egyszerűen a választási részvételre biztatják az embereket, hanem azt is világossá teszik, hogy szerintük hová kellene tenniük az X-et. 

  Hogy kire gondolnak, az már a szám címéből - Vezérlő csillag - is sejthető, ám akinek ennek ellenére nem esett le a tantusz, annak mankóul szolgálhat, hogy a dal klipjét a Vkontaktye közösségi portál Putin Team csoportjának oldalán tették közzé.

  A Putin Teamet 2017 novemberében alapította Alekszander Ovecskin, az NHL-ben játszó hokisztár. Csoportjához azóta számos ismert zenész, színész és sportoló csatlakozott. A Vezérlő csillagot nem egészen egy nap alatt 11 millióan nézték meg. Vlagyimir Putyin elnök egyébként sok utcahosszal vezeti az elnökjelöltek versenyét a március 8-ai elnökválasztás előtt.

  A dal szövegétől nem fognak lehidalni a popzenefogyasztók. Olyasmiről van szó, hogy az énekesek és a velük azonosulók, vagy esetleg a Putin Team tagjai büszkén hajóznak a hullámokon a jó szélben, és nem hagyják magukat eltéríteni a kellemetlen esőzések, valamint az ellenséges viharok által. Az élet óceánján haladni nem könnyű, de segítik az eligazodást és biztonságot nyújtanak a hazai partok. Millió csillag ragyog az égen, de csak az egyik az igazi: a vezérlő csillag. Együtt erősebbek vagyunk, ha a vezérlő csillagunk velünk van és mutatja az utat - mutatnak rá a popsztárok. A rap részben felszólítják a hallgatót, hogy hallva a dal üzenetét pattanjon fel, és csináljon valamit. Válasszon, duplázza meg a sikert, játsszon egy erős csapatban!

  Fotó: Shutterstock

   

 • Vereséggel debütált Georges Leekens szövetségi kapitány a magyar labdarúgó-válogatott kispadján, mivel csapata pénteken 3-2-re kikapott a több mint másfél éve nyeretlen Kazahsztántól a Groupama Arénában - írta az MTI.

  A világranglista 136. helyén álló vendégek tíz perc után két góllal vezettek, majd Szalai Ádám ugyan a 21. percben szépített, de a kazahok így is 3-1-re vezettek a szünetben. A hazai szurkolók egy része a 60. perc után hazaindult, Németh Krisztián nem sokkal később szépített, azonban így is vereséget szenvedett a magyar válogatott. A kazahok 2016 júniusa után nyertek újra mérkőzést. A magyar csapat kedden 20 órától a skótokkal játszik a Groupama Arénában.

  MTI
 • Tolószékbe kényszerült Michael Caine

  Szabó Zsuzsanna, 2018. március 23. péntek, 17:19

  Sokan aggódnak a múlt héten 85. születésnapját ünneplő Michael Caine miatt. A kétszeres Oscar-díjas színész a tiszteletére érkezett partira érkezvén ugyanis elesett a jeges úton - írja a Borsonline.

  A színész szóvivője az eset után az Expressnek elárulta: nincs is komoly baj, a színész megcsúszott a jeges úton, szerencsétlenül esett, és eltörte a bokáját, de már szépen gyógyul.

  Fotó: Shutterstock
 • Két hétre szabadságra megy a Balázsék műsor stábja, legközelebb április 9-én, azaz a választások után lesznek hallhatók Andy Vajna rádiójában - írja a 444.hu.

  Sebestyén Balázs azt mondja, nyaralni megy, mert a felesége „elengedte”, mert ez neki most kell, meg lesz ugye a nagypéntek, húsvét is, „meg mert megtoltuk az elmúlt három, három és fél hónapot.”

  Sebestyén Balázs búvárkodni fog egy barátjával Zanzibáron, mert nagyon rég merült utoljára.

  Fotó: Unsplash