új hír érkezett
 • Különleges élményt nyújtó mozi nyílik Debrecenben

  Szepesi Anita, 2018. március 14. szerda, 13:10

  Debrecenben nyitja meg az ország harmadik 4DX mozitermét a Cinema City. A 300 millió forintos beruházásnak köszönhetően a teremben egy előadás alatt 112 néző élheti át a filmélményt kiemelő környezeti hatásokat, többek között a hóesést, esőt, szelet, párát, illatokat, a villámok fényhatását és a különféle mozgásokat.

  Közép-Kelet Európa első 4DX mozija 2013-ban nyílt a Cinema City WestEndben, azóta a világon 500 ilyen mozi várja a nézőket, ebből a debrecenivel együtt 35 a Cinema City hálózatában működik.

  A Cineworld csoport február végével felvásárolta a Regal Entertainment Group amerikai moziüzemeltető vállalatot. A felvásárlás eredményeként egy globális moziüzemeltető, a világ második legnagyobb mozihálózata jött létre tíz országra kiterjedő jelenléttel.

 • Új rádióadó indul Budapesten

  K. Kiss Gergely, 2018. június 22. péntek, 10:37

  A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) Médiatanácsa e heti döntése értelmében új körzeti közösségi rádió indulhat Budapesten Cross FM néven, amely elsősorban felekezetközi hitbéli értékrendet közvetítő, családcentrikus csatorna kíván lenni - közölte az NMHH Kommunikációs Igazgatósága az MTI-vel.

  A jelenleg használaton kívüli, Budapest 98,6 MHz-es körzeti rádiós frekvencia közösségi célú hasznosítására kiírt pályázati eljárásban két vállalkozás - a Manna Vision Media Kft. és a Scaletta Kft. - nyújtott be ajánlatot. A felhívásban részletezett szempontrendszer alapján a Médiatanács a Manna Vision Media Kft.-t nyilvánította nyertesnek.

  Az új rádió a pályázatában megjelöltekkel összhangban elsősorban felekezetközi hitbéli értékrendet közvetítő, családcentrikus csatorna kíván lenni, hírekkel, magazinműsorokkal és minőségi könnyűzenei kínálattal, a helyi és tematikus közösségekkel együttműködve.

  Fotó: stocksnap.io
 • Újra elindította a válási procedúrát Hosszú Katinka és Shane Tusup. A háromszoros olimpiai bajnok úszónő és amerikai edző-férje immáron hivatalosan is szeretné végleg felbontani a házasságukat.

  Katinka kérelmezte, hogy folytassák a felfüggesztett eljárást. Az ügyvédjével nemrégiben küldték be az iratokat a bíróságra, hogy ne szüneteljen tovább a válóper – mesélte a Blikknek a házaspár egyik közeli ismerőse. Mint ismert, az egykori álompár házassága az elmúlt év végén romlott meg, ezt decemberben Hosszú Katinka a közösségi oldalán erősítette meg.

  A szakítás azonban nem csak az érzelmek terén nehéz, papíron sem könnyű külön utakon folytatni a szakítás után, főleg, hogy becslések szerint 1 milliárd forintos vagyonon kell osztozniuk.

  Akár három évig is elhúzódhat egy ilyen bontóper. Ha az anyagiakról sikerül megegyezniük, akkor is eltarthat egy ideig, mire kimondják a válást – nyilatkozta Szilágyi Roland ügyvéd.

  (Fotó: AFP PHOTO/FRANCOIS XAVIER MARIT)
 • Schobert Norbiék az Újpest FC-t támogatják

  Domokos Erika, 2018. június 21. csütörtök, 15:53

  Az Update Low Carb Zrt. a Magyar Kupa-címvédő Újpest FC labdarúgóklub élelmiszer-beszállítója, mezszponzora, egyben stratégiai főtámogatója lett - írta az MTI. "Az egészséges táplálkozás és életmód rendkívül fontos a klubnál, ez a terület százszázalékig lefedett lesz az Update jóvoltából. Az együttműködés eljuthat egészen az utánpótlásunkig is, így a legkisebbek táplálkozási szokásait is pozitív irányba mozdíthatja" - mondta Dzodzoglu Sziderisz, az Újpest FC operatív igazgatója, aki reményét fejezte ki, hogy a szerdán hivatalossá vált kapcsolatuk hosszú távú lesz.

  Engem igazából sohasem érdekelt a foci, marketing és szakmai szempontból sem, még a tévében sem néztem, pedig a miskolci nagybátyám futballbíró volt - mondta Schobert Norbert, az Update Low Carb tulajdonosa. A cége és a sportklub kapcsolata azóta tart, amióta feleségének unokahúga, Rubint Rella, valamint az Újpest FC csatára, Novothny Soma egy párt alkot, a megbeszélések pedig a tavaszi Magyar Kupa-győzelem után fordultak célegyenesbe. A szakmai jellegű együttműködés keretein belül pénzzel nem támogatják a csapatot - hangsúlyozta a fitneszguru. "A foci, az utánpótlás, a tömegsport mindenki számára nagyon fontos, ahogyan számunkra az egészség, a minőség és a megbízhatóság is."

  Forrás: Facebook/Update Low Carb