-x-

04.
23.
09:33

Újítást vezetett be az OTP Mobil a fizetésekben (x)

Elindult az OTP Mobil új szolgáltatása. Újabb fizetési megoldások közül választhatnak a vásárlók a SimplePay-t használó felületeken.

Szerző(k): -x-
04.
20.
10:21

A népszerű Babakötvény, és ami mögötte van (x)

Nagyon sokat lehet hallani, olvasni a Babakötvényről, ami nem is csoda, hiszen ez a legnépszerűbb gyermekcélú megtakarítási forma. Ugyanakkor sok félinformáció és tévhit is kering az interneten, amik nem igazán könnyítik meg a tájékozódást.

Szerző(k): -x-
04.
13.
11:05

Melyik a leginkább személyre szabható nyugdíj megtakarítási forma? (x)

Több végigdolgozott évtized után természetes vágyunk, hogy anyagi biztonságban tölthessük el életünk hátralévő részét. A nyugdíjaskor azonban csak akkor lehet felhőtlen, ha előre gondolkodunk és időben lépünk.

Szerző(k): -x-
03.
31.
12:08

Az azonnali fizetési rendszer csak elégedett ügyfelekkel lesz hosszútávon is fenntartható (x)

Egy évvel ezelőtt indult el Magyarországon az Azonnali Fizetési Rendszer, ami hatalmas lökést adhat a hazai pénzügyi rendszer hatékonyságának. A Mastercard szerint rengeteg lehetőség várja azokat a bankokat, pénzügyi szolgáltatókat és kereskedőket, akik szeretnék kiaknázni az AFR előnyeit. Racskó Tamással, a Mastercard üzletfejlesztési menedzserével beszélgettünk.

Szerző(k): -x-
03.
11.
08:00

Megérkezett az Erste Bank nagy dobása

Három éve készül már az Erste Csoport az internetbanki és mobilalkalmazási szolgáltatására, a George magyarországi bevezetésére. Magyarországon a legnagyobb a digitálisan bankoló ügyfelek aránya a térségben, ezért induláskor itt érhető el a legtöbb funkció az applikációban. Számításaink szerint George miatt az ügyfeleik 75 százaléka a mindennapi pénzügyekben átáll majd a digitális bankolásra, és új kliensek is átpártolnak majd az Erstéhez – mondta el Jelasity Radován, a hitelintézet elnök-vezérigazgatója.

Szerző(k): -x-
03.
08.
15:06

Pannónia Nyugdíjpénztár - Pályázati felhívás (x)

Szerző(k): -x-
03.
08.
14:55

Pannónia Nyugdíjpénztár - Pályázati felhívás (x)

Szerző(k): -x-
03.
05.
09:52

Rugalmasság4.0 a foglalkoztatásban (x)

A flexibilitás új korszakát hozta el a világjárvány a munkaerőpiacra, ami felértékeli a minőségi HR-szolgáltatásokat.

Szerző(k): -x-
02.
23.
13:12

Sci-fi-be illő endoszkópokkal a vastagbélrák ellen! (x)

A legmodernebb endoszkópok segítenek felismerni a rosszindulatú elváltozásokat, így időben diagnosztizálható és jó eséllyel kezelhető a vastagbélrák.

Szerző(k): -x-
02.
16.
13:32

B+N: Hazai megoldások a létesítménygazdálkodásban (x)

A B+N Referencia Zrt. az elmúlt időszakban számos új megoldással szolgált a létesítménygazdálkodás (Facility Management) szektorban nemcsak a munkaerőpiaci és járvány okozta kihívásokra reagálva, hanem a nemzetközi trendeket figyelembe véve a robottechnológia alkalmazásával is.

Szerző(k): -x-