Domokos Erika @ Írok neki

Adatvédelmi tájékoztatás

Az adataira a GDPR-irányelveknek megfelelően vigyázunk.
Levele elküldésével elfogadja adatvédelmi tájékoztatónkat.
Elfogadom
12.
02.
19:53

A kormány nem csökkenti a műtrágyaárat, de kiszámolták, a Nitrogénművek 36 milliárdot "vont el a magyar gazdáktól"

Folytatódott a kormányzati üzengetés Bige Lászlónak, a Nitrogénművek Zrt. tulajdonosának, és egyben lejáratása a közvélemény előtt. Mára "kiszámolta" az agrártárca, hogy szerintük mennyi pénzt "vont el" a Nitrogénművek az elmúlt hét évben a magyar gazdáktól. A kormány ugyanakkor nem csökkenti a műtrágyaárakat, és a "megfelelő egyeztetések után fogja eldönteni, hogy milyen beavatkozást kíván tenni".

Szerző(k): Domokos Erika
12.
02.
18:44

Gyengült csütörtökön a forint

Gyengült csütörtökön a forint a főbb devizákkal szemben a bankközi piacon. Kora reggeli jegyzéséhez képest az euróval és a dollárral szemben 0,3 százalékot, a svájci frankkal szemben 0,4 százalékot veszített - írja az MTI.

Szerző(k): Domokos Erika
12.
02.
18:34

Elemző: az európai hangulat húzta le a BUX-ot

A kedvezőtlen európai piaci hangulat a magyar részvényindexet is lehúzta, speciális magyar vállalati hír nem érkezett - mondta Bosnyák Zsolt, az Equilor Befektetési Zrt. szenior elemzője az MTI-nek.

Szerző(k): Domokos Erika
12.
02.
17:53

Jövő hétre várja a negyedik hullám tetőzését Kásler Miklós

A fertőzéseket tekintve december második hetében várható a tetőzés a negyedik hullámban – mondta Kásler Miklós miniszter videóinterjújában, amit a 24.hu idézett.

Szerző(k): Domokos Erika
12.
02.
17:21

Tíz éves csúcson az élelmiszerárak novemberben

Részben a kínálat szűkössége, valamint a szemestermények és a tejtermékek drágulása miatt novemberben már a negyedik egymást követő hónapban nőttek az élelmiszerárak a világon az előző hónaphoz képest - ismertette az ENSZ Élelmezésügyi és Mezőgazdasági Szervezete (FAO) a friss adatokat.

Szerző(k): Domokos Erika
12.
02.
17:02

Letartóztatták a magyar végrehajtói kar elnökét

Csaknem egy hónapja teljes a hírzárlat arról, hogy büntetőeljárás alá vonták a Magyar Bírósági Végrehajtói Kar (MBVK) elnökét, Schadl Györgyöt - írja a 24.hu. A végrehajtót a repülőtérről vitték el a rendőrök, ahonnét Dubajba indult volna a feleségével.

Szerző(k): Domokos Erika
12.
02.
16:43

Románia már pénzt kapott az uniós helyreállítási alapból

Románia megkapta csütörtökön az uniós helyreállítási alapból neki járó első, 1,851 milliárd euró értékű részletet – közölte csütörtökön a román kormány.

Szerző(k): Domokos Erika
12.
02.
16:21

Vegyes nyitás az USA-ban, jó munkaerőpiaci adatot közöltek

Vegyesen nyitottak az irányadó New York-i tőzsdemutatók csütörtökön - adta hírül az MTI. Az elemzők által vártnál kevésbé nőtt az először munkanélküli segélyt kérők száma az USA-ban, miután egy héttel korábban 52 éves mélypontra esett a mutató.

Szerző(k): Domokos Erika
12.
02.
15:52

Varga: idén 430 millió dollárnyi adósságot törlesztett elő Magyarország

Idén 430 millió dollárnyi adósságot törlesztett elő Magyarország - jelentette be a pénzügyminiszter.

Szerző(k): Domokos Erika
12.
02.
15:20

Tudta? A magyar tetőfedők a csúcson vannak

A magyar tetőfedő szakma a világ élvonalába tartozik - mondta Palkovics László innovációs és technológiai miniszter, aki köszöntötte a Nemzetközi Tetőfedő Szövetség (IFD) idei világbajnokságán díjazott magyar projektek kivitelezőit a budavári lovardában. A kormány kiemelten kezeli az építőipar stabilitását és fejlesztését - írta az MTI.

Szerző(k): Domokos Erika