Komócsin Sándor

06.
19.
19:46

Ezt az orosz medvét már nem fogják megszelídíteni, de lehet kézből etetni

Öt amerikai elnöknek volt dolga Vlagyimir Putyinnal, aki több mint húsz éve áll Oroszország élén, és ahogy az idő halad már biztosnak mondható, hogy ezt az orosz medvét már nem fogják megszelídíteni. A cél az lenne, hogy ne a kínai sárkánnyal együtt pityeregjenek történelmi sérelmeiken.

Szerző(k): Komócsin Sándor
06.
18.
19:21

Ezeréves szabály miatt került bajba az Ikea és a Lenovo

A Szuezi-csatornát márciusban hat napon át elzáró konténerható még most is komoly károkat okoz, és ez még évekig folytatódhat. A hajón rekedt áruk tulajdonosai ugyanis egy ősrégi tengeri szállítási szabály miatt részleges kártérítési felelősséggel tartoznak a hajó által okozott kárért.

Szerző(k): Komócsin Sándor
06.
18.
16:26

Győzelemre állnak a szponzorok ellen lázadó sztárok

Forradalmi átalakulást sejtet a nagy multinacionális cégek és reklámhordozóik viszonyában az a gesztus, amellyel Cristiano Ronaldo félretolt két Coca-Cola-palackot maga elől sajtótájékoztatóján. Egyes szakértők szerint per lehet az ügyből, mások szerint nem kéne pitiánernek lenniük a világ legnagyobb vállalatainak.

Szerző(k): Komócsin Sándor
06.
18.
09:15

Dzsungelharc a vendéglőkben, csillagászati összegek röpködnek a levegőben

Dzsungelharc alakult ki a vendéglátásban a munkaerőhiány miatt, a tulajdonosok sokszor elképesztő fizetések ígéretével csábítják el egymástól a dolgozókat, ami Budapesten hozzájárul a vendéglők egy részének későbbi nyitásához.

Szerző(k): Komócsin Sándor
06.
18.
08:58

Súlyos vád Magyarországgal szemben

Rövid idő alatt meghússzorozódtak a magyar befektetések Szlovéniában, ami az ottani politikai erők közül nem mindenkinek tetszik, és akiknek nem, azok arról beszélnek, hogy Magyarország gyarmatosítja szomszédját.

Szerző(k): Komócsin Sándor
06.
18.
08:46

Kiderültek az árak, ennyi egy strandbelépő idén a Balatonnál

A Balaton északi partján egy falu van, ahol ingyen lehet strandolni ezen a nyáron, miközben a legdrágább fizetős helyen egy négytagú család egy alkalommal 20 ezer forintért juthat le a vízpartra.

Szerző(k): Komócsin Sándor
06.
18.
08:20

Újabb figyelmeztetés érkezett a pedofiltörvény miatt

Ursula von der Leyen, az Európai Bizottság elnöke is csatlakozott azokhoz, akik elfogadhatatlannak tartják a magyar pedofiltörvényt, a belga kormány pedig már akcióba is lendült.

Szerző(k): Komócsin Sándor
06.
17.
19:05

Putyin győzött, Biden győzött, de ki vesztett?

Vlagyimir Putyin orosz és Joe Biden amerikai államfő azzal állt fel kettejük genfi csúcstalálkozójáról, hogy győztek, elérték amit akartak. Jól megmondták a másiknak a magukét, miközben megkapták a másiktól a kellő tiszteletet. Igaz, hogy alig született konkrét döntés, de ez is jobb, mintha összevesztek volna.

Szerző(k): Komócsin Sándor
06.
17.
09:38

A köztévét is elmeszelte a médiatanács - új pályázat egy fővárosi rádióra

Nem bánt szűkmarkúan a médiatanács a figyelmeztetésekkel az elmúlt időszakban, főként burkolt reklám miatt kaptak sallereket a médiaszolgáltatók, köztük az M1 tévécsatorna is.

Szerző(k): Komócsin Sándor
06.
17.
08:05

Nehéz helyzetbe kerülnek a lakásfelújítók

Az építőanyagok drágulása, ami lefékezte a lakásfelújátásokat már nem fordítható vissza, így minden piaci szereplőnek alkalmazkoznia kell a magasabb árakhoz, ha tud.

Szerző(k): Komócsin Sándor