Szabó Zsuzsanna

06.
23.
18:51

Balesetveszély miatt bezárt az egyik balatoni fürdő

Műszaki problémák, illetve balesetveszély miatt bezárt Siófok Galerius fürdője, előreláthatóan legalább egy évig tart a felújítása - közölte Várkonyi Csaba, az üzemeltető Balaton-parti Kft. ügyvezetője szerdán az MTI-vel.

Szerző(k): Szabó Zsuzsanna
06.
23.
18:34

Rejtélyes hadi események a Fekete-tengeren, Moszkvában bekérették a brit katonai attasét

Figyelmeztető lövéseket adott le egy határsértő brit romboló felé egy orosz őrhajó a Fekete-tengeren - közölte szerdán az orosz védelmi minisztérium. A brit védelmi minisztérium cáfolta a hírt.

Szerző(k): Szabó Zsuzsanna
06.
23.
18:01

Már a második hónapja csökkent az új családi házak értékesítése az USA-ban

Jelentősen csökkent az új családi házak értékesítése az Egyesült Államokban májusban, immár a második egymást követő hónapban - írja az MTI.

Szerző(k): Szabó Zsuzsanna
06.
23.
17:50

Vegyes nap volt Budapesten

A Budapesti Értéktőzsde részvényindexe, a BUX 431,16 pontos, 0,89 százalékos emelkedéssel, 48 624,32 ponton zárt szerdán - írja az MTI.

Szerző(k): Szabó Zsuzsanna
06.
23.
17:44

Újabb rangos díjat kapott Karikó Katalin

A koronavírus elleni vakcinák kifejlesztésében résztvevő hét kutató, köztük Karikó Katalin nyerte el idén a spanyol Nobel-díjnak is nevezett Asztúria hercegnője-díjat tudomány és technológia kategóriában - hozta nyilvánosságra a döntését a zsűri szerdán Oviedóban az MTI szerint.

Szerző(k): Szabó Zsuzsanna
06.
23.
17:26

Koronavírus: Szlovákiában is kimutatták a delta variáns jelenlétét

Szlovákiában egy laboratóriumi vizsgálat során kimutatták a koronavírus úgynevezett delta variánsát - jelentette a TASR szlovák közszolgálati hírügynökség a szlovák Közegészségügyi Hivatal (ÚVZ) közlésére hivatkozva szerdán.

Szerző(k): Szabó Zsuzsanna
06.
23.
17:15

Hőség: megdőlt Budapesten a hajnali melegrekord

Szerdára virradóra a fővárosban megdőlt a hajnali melegrekord - közölte az Országos Meteorológiai Szolgálat a honlapján az MTI szerint.

Szerző(k): Szabó Zsuzsanna
06.
23.
17:05

Pedofiltörvény: Merkel is megszólalt

Helytelennek nevezte az iskolai szexuális felvilágosítással kapcsolatos új magyar jogszabályt Angela Merkel német kancellár szerdán Berlinben a szövetségi parlamentben(Bundestag) - írja az MTI.

Szerző(k): Szabó Zsuzsanna
06.
23.
16:53

Újabb nemzeti konzultáció jön

Hamarosan kezdetét veszi a 11. nemzeti konzultáció, ami a járvány utáni élet legfontosabb kérdéseit fogja tartalmazni - mondta a Fidesz kommunikációs igazgatója az MTI-hez szerdán eljuttatott videonyilatkozatban.

Szerző(k): Szabó Zsuzsanna
06.
23.
16:38

Enyhe emelkedéssel nyitott New York

Enyhe emelkedéssel nyitottak az irányadó New York-i tőzsdemutatók szerdán, a pozitív hangulat továbbra is annak köszönhető, hogy Jerome Powell, az amerikai jegybank szerepét betöltő Federal Reserve (Fed) elnöke előző nap kongresszusi meghallgatásán világosan jelezte, hogy nem fognak túl gyorsan kamatot emelni pusztán inflációs félelmek miatt - írja az MTI.

Szerző(k): Szabó Zsuzsanna