A T-Systems szállít eszközöket a "korrupció elleni harchoz"

A becsült 1 milliárd 602 millió forint helyett 1 milliárd 328 millió forintért a T-Systems Magyarország Zrt. szállíthat a korrupció felderítésére szolgáló eszközöket.
K. Kiss Gergely, 2018. február 16. péntek, 06:20
Fotó: Napi.hu

A nyílt közbeszerzés eredményét az ajánlatkérő Nemzeti Védelmi Szolgálat (NVSZ) tette közzé a Közbeszerzési Értesítőben. A projektet az uniós Közigazgatás- és Közszolgáltatás fejlesztés Operatív Program (KÖFOP) finanszírozza.

Az elvégzendő feladat meghatározása így szól: kapacitásfejlesztés a korrupciós esetek nagyobb arányú felderítése, illetve megelőzése érdekében. A nyertesnek - egyebek mellett - 400 fős felhasználói környezetre adatközponti hardvereket és szoftvereket, továbbá országos informatikai hálózati eszközöket kell szállítani és implementálni.

A szerződést az NVSZ január 16-án kötötte meg a T-Systems-szel. Indult még a tenderen a HUMANsoft Kft. is.

HOZZÁSZÓLÁSOK
 

patriot, 2018.02.19 14:10

Nincs szükség semmiféle hókusz-pókuszra 1,382 milliárdért meg pláne, mert azokat a kamu beszerzett eszközöket is kormányközeli mutyi elvtársak fogják működtetni, és kezelni! Sokkal egyszerűbb lenne, belépni az EU korrupció ellenes ügyészségének a hatáskörébe, mert mint látjuk az OLAF mindenféle hazai hókusz-pókusz nélkül is kideríti az igazságot! Lásd: ELIOS ügy, és egyebek, amelyre a a mutyi banda ügyészsége határozatai alapján nem is léteznek ! :)
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html

Bahnsteig_Eins, 2018.02.19 13:32

Hogyhogy nem Mészáros?

ha ha ha
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html