Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

A Vodafone Magyarország Valentin-nap alkalmából, február 14. és 17. között lehetővé teszi, hogy lakossági ügyfelei korlátlanul és díjmentesen hívhassák szeretteiket - derül ki a cég közleményéből. A kedvezmény bármely lakossági hangalapú előfizetéssel, belföldön magyar és az EU-ból magyar és EU-s, normál díjas magyar számokra érvényes. A díjmentes hívás automatikusan aktiválódik, amiről - a közlemény szerint - a szolgáltató a napokban sms-ben értesítette ügyfeleit.

Ezen túl február 1. és 28. között minden hang alapú előfizetéssel rendelkező lakossági ügyfél 90 gigabájt szabadon felhasználható adatot találhat a My Vodafone applikációban, melyet az aktiválást követő három napig használhat fel. Ha tehát valaki például csütörtöki napon aktiválja a 90 GB-ot, akkor vasárnap éjfélig áll rendelkezésére az aktivált adatmennyiség.

Azok az ügyfelek viszont, akik már eleve korlátlan beszélgetést és adatforgalmat tartalmazó előfizetésekkel rendelkeznek, 2 éves tarifával történő készülékvásárlás esetén készülékkedvezményt kaphatnak, amely automatikusan aktiválódik, ha február 1-28. között telefont vásárolnak online vagy a márkaüzletekben.