Kizárólag a Vodafone-UPC digitális tv-előfizetéssel rendelkező ügyfelei láthatják magyarországi tévéadásban először a Könnyű, mint a pehely című tinisorozatot, melynek a teljes első évadát bemutatja a Paramount karácsony elnevezésű, különleges ünnepi csatorna - írta közleményében a telekommunikációs cég.

Az ünnepi műsorban a Paramount Channel, a Comedy Central, a Nickelodeon, a Nick Jr. és az MTV kínálatának olyan válogatott tartalmai lesznek láthatóak a UPC digitális tévészolgáltatás 12. (HD) és 13. csatornahelyein, mint például a Mancs őrjárat, a Spongyabob és a Dóra a felfedező, Kovács András Péter és Hadházi László Comedy Club stand-up estjei, a Készhelyzet és a Tömény történelem humoros epizódjai, az MTV késő esti sorozatai és a Paramount Studio A-kategóriás sikerfilmjei. Az egész család számára ünnepi hangulatot kínál többek között a Nickelodeon karácsonyi kínálatából válogatott Kicsiny karácsonyi kaland - olvasható a közleményben.

A non-stop, napi 24 órás adásban sem reklámok, sem ismétlések nem lesznek.

Az ügyfelek számára a Paramount karácsony ünnepi csatorna automatikusan elérhetővé válik, ehhez nem szükséges külön beállítaniuk semmit - közölte a cég.