Biztonsági réseket talált a Google az Apple böngészőjében - írja a Financial Times.

A Google által a Safariban talált kódok és hibák lehetővé teszik harmadik félnek a felhasználó böngészési szokásainak követését. A hibáról a Google tavaly augusztusban tájékoztatta az techóriást.

Egy Apple alkalmazott decemberi blogbejegyzése szerint a biztonsági rést kijavították azóta, amit az Apple szóvívője is megerősített a lapnak. Viszont az Apple árfolyamát nem rántotta le a hiba híre: az Equilor elemzése szerint a szerdai kereskedési napon a cupertinói cég részvényárfolyama 0,4 százalékot emelkedett.

 

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!