Az androidosokat is elhódítja a legolcsóbb iPhone

A CounterPoint Research elemzői szerint az androidos felhasználótábort is vonzza a nemrég bemutatott olcsó iPhone SE - írja a PCWorld.
Szász Péter, 2020. július 23. csütörtök, 14:57
Fotó: Getty Images - Walid Berrazeg

Bár az iPhone SE számos tekintetben elavultnak tűnik androidos konkurenseivel szemben, a CounterPoint kutatása mégis azt derítette ki, hogy a szokásosnál sokkal több olyan felhasználója lett a készüléknek, akik korábban a Google operációs rendszerével szerelt telefont használtak - olvasható a portálon.

Elemzők szerint az iPhone 12 szériára nem jelent házon belül fenyegetést a kompakt Apple mobil, de az iPhone 11 széria eladásait ronthatja, hiszen ugyan az a processzor hajtja őket.

 

 

 

HOZZÁSZÓLÁSOK
 

Gas001, 2020.08.03 07:32

A helyzet valójában az hogy az iPhone egyre kisebb szeletet vág ki a mobiltelefon piac tortájából. Mint olyan a vezető szerepe is meg szűnt a fejlesztések tekintetében hiszen lassan felsorolni is nehéz miben előzi meg az androidos rendszer és hardver. Ez a telefon sem fogja betölteni azt az űrt amit Steve Jobs innovációinak hiánya okoz az iPhone életében.
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html