Bejelentést tett a Magyar Telekom - minden Domino-ügyfelet érint

Korlátlanul mobilnetezhetnek belföldön a Telekom feltöltőkártyás ügyfelei a május 26-27-i hétvégén - adta hírül a cég.
Szász Péter, 2018. május 24. csütörtök, 17:59
Fotó: Napi.hu / Szabó Dániel

A korlátlan szolgáltatást azon ügyfelek vehetik igénybe, akik május 24-e előtt aktiválták Domino sim-kártyájukat, függetlenül attól, mennyi az egyenleg a feltöltőkártyájukon.

Azoknak a Domino-ügyfeleknek, akiknek az előfizetéséhez tartozik benne foglalt adatmennyiséget tartalmazó csomag, vagy kiegészítő opciót aktiváltak, az ezen a hétvégén történő forgalmazás nem csökkenti a meglévő adatkeretet.

A kedvezményes időszakot követően a Domino-ügyfél a továbbiakban meglévő díjcsomagja feltételei szerint használhatja a mobilját. Fontos tudni, hogy a Telekom-alkalmazás a pénteken éjfélkor érvényes felhasználható adatmennyiséget fogja mutatni a hétvége után. (Ezért most mondott le a Telekom-vezér.)

A fotó forrása: Napi.hu/Szabó Dániel.

HOZZÁSZÓLÁSOK
 

LHedvig, 2018.05.24 18:33

Üdvös lenne, ha a Magyar Telekom azzal is foglalkozna, hogy ne küldjön, küldessen, esetleg hallgatólagosan elnézze, hogy a nevében adathalászok ne kisérletezgessenek csaló levelekkel. A napokban többször kaptam olyan felszólítást, hogy a bankkártyámról fizessem ki az elmaradt MT számlámat. Senkit nem zavart, hogy nem vagyok előfizetője a MT-nak. Amikor felhívtam őket, az ügyfélszolgálatos hölgy fensőbbségesen megjegyezte, hogy ez egy reklám. Reklám? Amikor a számítógépem is figyelmeztetett, hogy nem biztonságos helyről jött a felszólítás... Ennyire érdekli a MT-ot az emberek véleménye.
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html