Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

A brit piacon már korábban elérhető volt a Lidl Plus, amely most Magyarországra is megjött - közölte a magyar boltlánc

A cég digitális hűségprogramnak hívja, valójában egy alkalmazásról van szó, amelyen keresztül - május 20-ától - kedvezményeket kaphatnak az érintettek. Emellett hasznos funkciókat is biztosít az alkalmazás, ilyen például a digitális nyugta vagy a boltkereső, amely azt is megmondja, melyik Lidl áruház van nyitva hozzánk legközelebb. Az alkalmazásban van vásárlási összesítő is, amely tartalmazza a beváltott kuponokat és a megtakarítás összegét, emellett sorsjegyet is kapnak a vevők.

Az applikáció ingyenesen letölthető Android, iOS és Huawei mobileszközökre. Az alkalmazásban elérhető virtuális hűségkártya pedig  országszerte minden Lidl-áruházban használható, illetve külföldön is, ahol már elérhető a Lidl Plus szolgáltatás. Például a már említett Nagy-Britanniában, ahol tavaly ősszel debütált a Lidl Plus.

Bár azt még nem tudni, hogy a magyarországi kedvezmények milyen mértékűek lesznek, mivel csak csütörtöktől lépnek érvénybe, a briteknél a a Lidl az első vásárlás árából 5 fontot, azaz közel 2 ezer forintot engedett el.