Csalódást okoz az iPhone X?

Messze a várakozások alatt teljesít a piacon az Apple idei csodatelefonja, az iPhone X, a cég a karácsonyi negyedévre kitűzött eladási célszámot 50 millióról 30 millióra csökkentette - írja az Index.hu a tajvani Economic Daily nyomán.
Szász Péter, 2017. december 27. szerda, 12:47
Fotó: Napi.hu

Az Apple nem kommentálta az értesülést, de a piac így is hitelt adott neki, az Apple és az iPhone gyártási folyamatának fontos partnercégei, beszállítói mind komoly árfolyam-veszteséget szenvedtek el a tőzsdén.

Piaci elemzők 25 és 40 millió közé teszik a hagyományosan legerősebb negyedév eladási eredményét - olvasható a portálon.

Az X előtt pár héttel bemutatkozott iPhone 8 eladásairól sincsenek hivatalos adatok, de a piaci hírek szerint azok eltörpülnek az iPhone 7 és az X adatai mellett is. A gyenge eredményeket a termék magas ára okozhatja. (Telenorosok, figyelem! Furcsa üzenetek terjednek.)

A Reuters az egyik legfontosabbnak számító piacon, Kínában elemezte ki az új iPhone iránti érdeklődést a közösségi médiában, és arra jutottak, hogy kevesebb mint feleannyi említés esik most az iPhone X-ről, mint esett 2014 hasonló időszakában az akkori csúcskészülékről, az iPhone 6-ról (az volt az eddigi legnagyobb sikerű Apple-telefon Kínában).

HOZZÁSZÓLÁSOK
 

matyi2010, 2017.12.28 14:16

na4, 2017.12.28 11:16

Mondjuk nekem a 7-es se jön be.
Annyit tud, mint egy negyedannyiba kerülő Huawei vagy Xiaomi.
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html

na4, 2017.12.28 11:16

Meg kell várni a következő verziót. A mostani nem jött be. Ezen még dolgozni kell.
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html