Az ismert magyar dizájner, Daubner Anna közel három hete dolgozik a Samsunggal közös Galaxy S21 kollekción, és elmondása szerint a rajongók nagyon különleges végeredményre számíthatnak.

A tervező ezúttal egy Galaxy S21 Ultra 5G okostelefonon dolgozik, és elmondása szerint a nem mindennapi tervezési folyamat mellett a gyártásban is várhatók egyedi megoldások, amelyek tükrözik azokat az értékeket, amelyekre a kollekcióval szeretnék felhívni a figyelmet. Az együttműködés az olyan természeti- és társadalmi értékek köré épül, amelyek megőrzése mindannyiunk közös érdeke, mint például az ökológiai sokszínűség védelme, az önkifejezés szabadsága vagy a kreativitás.

Daubner Anna elmondása szerint most először tervezett ruhákat telefonon, ami ezúttal gördülékenyebben ment, mint amire számított. A Samsung Notes alkalmazásban S Pennel nem csak a rajzok készíthetők el digitális formában, a kézzel írt feljegyzések is azonnal szöveggé alakíthatók, így bármilyen inspiráció könnyen elmenthető későbbre. Ha a tervezés során pedig nagyobb képernyőre lenne szükség, hogy minden darabot egyben láthasson, a Samsung DeX segítségével csatlakoztatni lehet a telefont tévéhez, de a számítógépre is pillanatok alatt átvihetők a tervek - jegyzi meg a Samsung közleménye.

Az együttműködéshez a hazai divatszakma fiatal ikonja, a fenntartható divat témakörében kutató szakértő, Csalár Bence is csatlakozott. A véleményvezér a Galaxy S21 kollekció nagyköveteként a közösségi médiában jelentkezik rendszeres hírekkel a kollekcióról, beszélget az inspirációkról a tervezővel, valamint részt vesz a kész öltözékeket bemutató look book elkészítésében is.