Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

A Digi Távközlési és Szolgáltató Kft. ütemezett hálózatépítési stratégiájának köszönhetően hétről hétre bővül a lefedett területek listája és ma már több mint ötszáz településen érhető el a DigiMobil szolgáltatás.

Az  újonnan bekapcsolt lakott területek: Apostag, Arló, Cserhátsurány, Csobánka, Egyek, Gádoros, Gégény, Gerendás, Herencsény, Járdánháza, Karos, Medgyesegyháza, Méhkerék, Nagyiván, Nagylak, Nagymaros, Okány, Ópusztaszer, Piricse, Recsk, Sándorfalva, Sarkad, Szakoly, Szántód, Szedres, Szilaspogony, Tápióság, Tiszaszentimre, Tiszavárkony, Tyukod, Visegrád, Zabar.

A cég 2019. május végén indította el mobilszolgáltatásait. Az azóta eltelt időszakban a települések számát tekintve megháromszorozta, az elérhető lakosságot tekintve 50 százalékkal növelte a lefedettségi területeket a társaság.

A Digi az egyéves mobilszolgáltatás születésnapján jelentette be, hogy mobil tarifacsomagját 2020. december 31-ig továbbra is változatlanul kedvező feltételekkel kínálja ügyfelei részére. Ezzel egyúttal a vállalat a mobilhálózat fejlesztésének második fázisába lépett, olyan területek lefedettségét bővítve, amelyeken korábban nem volt elérhető szolgáltatás, s az élvonalbeli technológia megoldásokkal a minőség további javulását, valamint a már meglévő hálózat sűrűségét növeli.