Elstartolt az új mobilszolgáltatás - itt vannak a részletek

A Digi május 27-én elindítja mobil telekommunikációs szolgáltatásait saját mobilhálózatán, melyet az elmúlt négy évben hozott létre.
Szász Péter, 2019. május 27. hétfő, 15:16
Fotó: Digi

A cég egy év végig elérhető kedvezményes ajánlatot nyújt lakossági ügyfeleinek. Az ajánlat a legalább egy vezetékes vagy műholdas szolgáltatást igénybe vevő Digi, vagy Invitel ügyfelek számára érhető el.

A kedvezményes ajánlat hűségidő vállalása nélkül vehető igénybe, nincs havídíj, a mobiladatforgalom korlátlan és nem kell fizetni a hálózaton belüli hívásokért, illetve üzenetekért. A belföldi és EU hívások (minden belföldi vezetékes- és mobilhálózat irányában és minden EU országbeli vezetékes és a legtöbb jelentős mobilhálózat irányában) 5 forintba kerülnek percenként.

Annak ellenére, hogy a kültéri lefedettség sok településen, valamint fontosabb autópályákon és közutakon már elérhető, kezdetben csak azokon a településeken lesz kereskedelmileg is hozzáférhető a szolgáltatás, ahol a beltéri lefedettség is előrehaladott állapotban van - hívják fel a figyelmet.

A szolgáltatás lefedettségét a Digi folyamatosan bővíti, a lefedettségi térkép itt érhető el.

A hálózaton elérhető a 4G, ugyanakkor támogatja a 2G szabványt is, hogy a hangszolgáltatások esetében biztosítsa a kompatibilitást a korábbi, már használatban lévő telefonokkal.

HOZZÁSZÓLÁSOK
 

csaba7272, 2019.05.27 20:21

Igen, csak így lehet árat leverni. Emlékszem, amikor megjelent a magyar piacon a Digi, először műholdas vétellel, felére nyomta le az előfizetést az akkori piacvezető UPC-t.
Voltak vele problémák, de azóta kiváló lett a minőség, mind a kábeltévével, és a nettel is.

Még nem teljes a lefedettség, de ahogy beindultak, jövőre 100 % lesz. akkor viszem a számomat hozzájuk.

Hajrá Digi!
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html