Elismerte a Samsung: robbantásra készülnek, leválthatják Galaxy X-et

A hajtogatható kijelzőjű, titokzatos Samsung Galaxy telefon valóban létezik. Az ezzel kapcsolatos kételyeket maga a vállalat mobilos iparágát vezető DJ Koh oszlotta el egy vele készült interjú során Barcelonában - idézi a hvg.hu.
K. Kiss Gergely, 2018. március 3. szombat, 11:05
Fotó: Reuters

A Samsung egy küllemében is újgenerációs mobilon dolgozik: a mobilos divíziójának vezérigazgatója egy interjú során egyértelművé tette: a piaci pletykák alapján Galaxy X-nek nevezett készülék igenis létező termékkategória. Ez az a mobil, amelyet az ipar hajtogatható telefonnak hív - olvasható a portálon.

Többen azt valószínűsítették, hogy az idei barcelonai Mobile World Congressen tényleg megláthatja majd a közönség. Nem így lett, ezzel pedig az a forgatókönyv is megerősítést nyert, mely szerint az évente rendezendő mobilos seregszemle helyett egy különálló eseményt szentelnek majd a Galaxy X bemutatásának. Évek óta rejtegetik, így aligha egy már zajló esemény közepén fogják leleplezni.

A vezérigazgató szerint a fejlesztés nem holmi trükk, és újabb előrelépést tettek annak megvalósíthatósága felé. Hozzátette, hogy minden újkategóriás terméknél a lehető legjobb felhasználói élményre törekednek.

Az iparági pletykák szerint a Galaxy S sorozatot le fogja váltani a Galaxy X.

HOZZÁSZÓLÁSOK