Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

Nem bír kikeveredni a Microsoft a lassan másfél éve tartó bakisorozatából, hogy a Windows 10-hez kiadott fejlesztéseiről sorra derül ki, hogy nem egyszer több hibát generálnak, mint amennyit orvosolnak. Már volt olyan, hogy az amerikai titkosszolgálatok jelezték a problémát a redmondi cégnek.

Kedden már akkora problémát észleltek, hogy azonnal visszahívták a KB4532693 számú patchet - derül ki a PC World cikkéből.

A Forbes szerint nincsenek egyedül azok a pórul járt felhasználók, akik bekapcsolták a Windows 10-es PC-jüket, majd arra eszméltek, hogy nem tudnak bejelentkezni a profiljukba. Sokan tapasztalták azt, hogy a fiókjuk és az asztali fájlaik is hiányoznak, a háttérkép és a testre szabott ikonok pedig gyári állapotba álltak vissza. Másoknál még komolyabbak a problémák: sokaknál az adatok el is tűntek, és nem lehet azokat helyreállítani.

A Microsoft szerint aki sikeresen telepítette a frissítést, annak nincs teendője, és annak sem, aki legalább négy nappal elhalasztotta a frissítéseket a beállításokban.