Facebookozik? Ennek a hírnek örülni fog!

Tovább fejlődik a világ legnépszerűbb közösségi oldala: miután nem rég bevezették az online értékesítési rendszert, hamarosan a karrierportálok is aggódhatnak. A Facebook a jövőben egy LinkedIn-szerű megoldással segít az álláskeresőknek.
Szabó Dániel, 2017. október 17. kedd, 09:47
Fotó: Shutterstock

Az elmúlt napokban több felhasználó is olyan képernyőmentéseket töltött fel az internetre, melyekből látszik a Facebook legújabb újítása miszerint kifejezetten az álláskeresőknek szánt funkciókat élesít. Kis körben már tesztelik is a rendszert, amelyre feltölthető egy szakmai profil, vagy egy önéletrajz a személyes adatlap mellé - írja a 24.hu.

Ezzel a Facebook a kifejezetten karrierportálként működő LinkedIn közösségi oldal terepére lép. Gyakorlatilag pontosan ugyanazok a funkciók lesznek elérhetők rajta, mint a Microsoft által korábban megvásárolt rendszeren: a felhasználók megadhatják szakmai információikat, megadhatják végzettségeiket, munkatapasztalataikat, referenciáikat és más információkat.

A portál szerint a Facebook szóvivője még nem közölte, hogy mikor vezetik be élesben a fejlesztést. Azt sem tudni, hogy a világ mely országaiban lesz elérhető.

 

HOZZÁSZÓLÁSOK