Felrobbant egy okostelefon, meghalt egy 15 éves fiú

Egy 15 éves indiai (bangladori) fiú halálát okozta egy felrobbant okostelefon - írja a hvg.hu. Az esetről a Times of India számolt be.
Napi.hu, 2016. december 31. szombat, 14:59
Fotó: Napi.hu

A fiú épp nyaralni volt a szüleivel egy rokonuk házában, és a teraszon állva telefonált. Amikor felrobbant a kezében a telefon, nagyon megijedt, azonnal eldobta a készüléket, de közben már meggyulladt az inge. A fiú olyan súlyos égési sérüléseket szenvedett, hogy már nem tudták megmenteni az életét.

A vizsgálatok most folynak, és a rendőrség azt sem tartja kizártnak, hogy a terasz fölött futó nagyfeszültségű vezeték is beleszólhatott az esetbe, amennyiben interferencia lépett fel a telefon és a vezeték elektromágneses sugárzása között. A telefont még tavaly kapta ajándékba a fiú.

Állítólag Samsung-telefonról volt szó, de azt egyelőre nem tudni Note7 volt-e - írja a hvg.hu.

HOZZÁSZÓLÁSOK
 

troll, 2017.01.01 13:13

kérdéses, hogy valódi telefon volt-e, mivel india tele van hamisítvány samsung és apple telefonokkal, mindenkinek iphone vagy galaxy van ,de 99% feletti a hamisítvány.
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html