Fontosat lépett az Amazon - Örülhetnek a magyarok

A Spotify, az Apple Music és a Deezer után újabb népszerű zenehallgatós szolgáltatás vált elérhetővé a magyar felhasználók számára - írta a hvg.hu.
Domokos László, 2017. december 9. szombat, 14:37
Fotó: Stockfresh

Újabb 28 országra, köztük Magyarországra is kiterjesztette Amazon Music Unlimited szolgáltatását az Amazon. A vállalat zenei streaming szolgáltatásában több mint 40 millió zeneszám elérhető, a havonta fizetendő díj ellenében korlátlanul - írta a portál.

Az Amazon Music unlimited a konkurensekéhez hasonló, 4,99 eurós (. 1550 forint) havi díjjal fut, a maximum 6 felhasználós családi csomag 7,49 euróba (2350 forint) kerül havonta. Egy 30 napos próbaidőszak ingyen van.

A zenei nyitással egyidőben megnyílt annak lehetősége is, hogy magyarországi címre rendeljük az Amazon okoshangszóróját, az Echót.

HOZZÁSZÓLÁSOK
 

fergabor, 2017.12.10 10:33

Kipróbáltam. Hasdználhatósága éppen egyenértékű egy kalap szamócával. Keresni nem lehet, kizárólag azokat találom, amiket az Amazon felkínál. Levont 1 dollárt, de szerencsére a net kártyámat adtam meg, azt meg lenullázom, nehogy véletlenül még akár csak 1 centet is kapjon az Amazon.
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html