Új vezető a Hewlett Packard Enterprise élén

Szpisják Tibor, a Hewlett Packard Enterprise (HPE) kereskedelmi igazgatója novemberben átveszi az ügyvezetői feladatokat a T-Systems-hez távozó Gonda Gábortól - adta hírül a HPE.
Domokos László, 2020. szeptember 23. szerda, 16:35
Fotó: Hewlett Packard

A Hewlett Packard Enterprise-nál 2016 óta kereskedelmi igazgatói pozíciót betöltő Szpisják Tibor ügyvezető igazgatóként november 1-jétől veszi át a HPE irányítását.

A villamosmérnök végzettségű, 34 éves szakember friss diplomásként 2010-ben csatlakozott a HPE elődszervezetéhez, a HP-hoz. A pályafutása kezdete óta nagyvállalati eszközökkel és a viszonteladói hálózat építésével foglalkozó Szpisják Tibor a HP kettéválását követően a nagyvállalatok számára informatikai eszközöket kínáló Hewlett Packard Enterprise-nál 2015-ben lépett vezetői pályára.

A Hewlett Packardnál és a Hewlett Packard Enterprise-nál 17 éve dolgozó, 2012 óta a HP-nál, 2015 óta a HPE-nél ügyvezetői igazgatói pozíciót betöltő, 2018 óta a HPE teljes közép-európai régióját vezető és a HPE-t novemberig ügyvezető igazgatóként irányító Gonda Gábor a T-Systems vezérigazgatója lesz.

HOZZÁSZÓLÁSOK