Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

A cég bejelentette, hogy minden teslás ingyen használhatják a Supercharger-hálózatot, és egyes Teslák plusz hatótávot is kapnak. Ez utóbbi azokra a tulajdonosokra igaz, akik korábban 75 kWh-s Model S-t vagy Model X-et vettek szoftveresen 60 kWh-ra korlátozott kapacitással, értelemszerűen az eredeti autónál jóval olcsóbban.

Akik éltek ezzel a lehetőséggel, és menekülniük kell a Dorian elől, most ideiglenesen ingyen megkapják a plusz 15 kilowattórát - olvasható a portálon.

Akik pedig a kaliforniai autógyártó Powerwall berendezését vásárolták meg, azokat a Storm Watch funkció segíti felkészülni a viharra. A viharfigyelő az időjárás-előrejelzésre támaszkodva automatikusan utasítja a Powerwallt, hogy maximum kapacitással tárolja el az energiát, hogy az esetleges áramszünet ideje alatt is képes legyen energiával ellátni az épületet.

Mindeközben a benzinkutakon kaotikus a helyzet. A Florida keleti partvidékén működő üzemanyag-töltőállomásokon már a hurrikán érkezése előtt elfogyott a benzin, így a lakosok tömegesen hagyják autóikat otthon vagy a benzinkutakon.