Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

Az Apple magyar idő szerint kedd este bemutatta a jubileumi csúcsmobilját, az iPhone X-et, illetve az iPhone 8-at és a 8 Plust. Az iPhone tizedik évfordulójára összerakott telefonnak az ára sem tekinthető mindennapinak, hiszen Magyarországon 379 ezer forintról fog indulni a mobil november 3-án, de a legfullosabb változatáért 436 990 magyar forintot kell majd kipengetni. Az Index összeállítása szerint ezzel kiérdemeltül a világelső helyet, miután a csúcskészülék a világon itt lesz a legdrágább. (Az összehasonlítást itt, a telefonok árait forintban pedig itt találja.)

Az iPhone 8-asok viszont már szeptember végén megérkeznek, mindhárom mobilszolgáltató, a Vodafone, a Telekom és a Telenor már be is jelentette a dátumokat.

A Vodafone közölte, hogy elindult az iPhone 8 és iPhone 8 Plus előregisztráció, az új modelleket előrendelni szeptember 22-től, megvásárolni pedig szeptember 29-től lehet - derül ki a mobilszolgáltató közleményéből. Az új iPhone 8 és iPhone 8 Plus készülékek minden tarifakonstrukcióban elérhetőek lesznek.

A Vodafone kínálatában az iPhone 8-as 64GB-os belső memóriával asztroszürke, ezüst és arany, míg a 256GB-os változat asztroszürke és arany színben lesz elérhető. Az iPhone 8 Plus modell 64GB-os és 256GB-os verziója asztroszürke és ezüst színben lesz megvásárolható szeptember 29-től.

Az iPhone X online előrendelése október 27-én kezdődik meg, november 3-tól pedig már ez a készülék is megvásárolható -  közölte a Vodafone. (Az Apple is november 3-tól kezdi el hivatalosan forgalmazni ezt a modellt.)

A Magyar Telekom szeptember 29-től teszi elérhetővé az Apple legújabb termékeit, beleértve az iPhone 8 és iPhone 8 Plus készülékeket, az Apple Watch Series 3 okosórát, illetve az Apple TV 4K-t - tudta meg a hvg.hu. A szolgáltató tájékoztatása szerint az iPhone 8-asokra és az új okosórára szeptember 22-től már vesznek fel előrendeléseket.

A Telekom a hvg.hu szerint nem említi az iPhone X-et.

A Telenor kínálatában is elérhetővé válik az új generációs iPhone 8 és iPhone 8 Plus. A Telenornál is szeptember 22-én indul az előrendelés és a készülékeket szeptember 29-étől lehet megvásárolhatóak a szolgáltatónál. Az iPhone X előrendelésére - a Vodafone-hoz hasonlóan - október 27-től nyílik lehetőség.