Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

Az SAP által rendezett SuccessConnect elnevezésű rendezvény olyan sztárokat vonultat fel előadóinak sorában, mint Bock László, a Google egykori alelnöke és Bruce Dickinson, az Iron Maiden frontembere (képünkön) - adta hírül az SAP.

Bock László jelenleg a gépi tanulással foglalkozó startup, a Humu társalapítója és vezérigazgatója, aki a Google egykori, hr ügyeiért felelős alelnökeként vált világszerte ismertté. A magyar származású szakértő nevéhez fűződik a fejlett munkaerő-elemzés (people analiytics) bevezetése a keresőóriásnál. A cég dolgozói létszáma hatezerről mintegy 75 ezerre nőtt Bock vezetése alatt.

A Google-nél kialakított munkakultúra rövid idő alatt világszerte ismertté vált, Bock vezetése alatt a vállalat több mint 150 elismerést söpört be kivételes munkáltatói attitűdjének köszönhetően, és csak az Egyesült Államokban hétszer nyerte el az év legvonzóbb munkáltatója díjat.

Bock László előadásában nem csupán a Google alelnökeként szerzett tapasztalatait összegző, 2015-ben megjelent könyvének kulisszatitkaiba enged bepillantást, de komplett útitervet is vázol a résztvevők számára, hogy miként építhetnek fel egy "verhetetlen szervezetet" - derül ki az SAP közleményéből.

A berlini rendezvényen a Mol Csoport is prezentálja a hr digitalizálásával elért eredményeit, de olyan vállalatok is megosztják tapasztalataikat, mint például a Vodafone, a Sberbank, a Decathlon, a Dr. Oetker.

További érdekesség, hogy az SAP június végi hr-rendezvényének egyik díszvendége és keynote előadója Bruce Dickinson, az Iron Maiden énekes-frontembere lesz. A rockzenész Berlinben arról tart majd előadást, hogy miként hat a szenvedély, a kreativitás és az integritás az ember életére és munkájára. A 3000 hr-szakembert váró eseményen Bruce Dickinson egy kevésbé közismert oldaláról is bemutatkozik a közlemény szerint: az angol énekes ugyanis pár éve saját légitársaságot alapított az Egyesült Királyságban. A Cardiff Aviationnek jelenleg is ő az elnöke, de emellett egy brit prémium sörmárka építésében is részt vesz sörfőző mesterként.

Képünk forrása: AFP Photo/Martin BERNETTI