Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

A beruházástól a fuvarozó vállalat a versenyképességének javítását várja. A két és fél évig tartó folyamat első fázisa a vállalatirányítási rendszer lecserélésével indult, de végül a cégcsoport működését biztosító szakmai rendszerek mindegyikét frissítik - derül ki a vállalatok közleményéből.

A 45 hazai és 11 külföldi tagvállalat irányítása hatékonyabb lesz és a big data technológiának (SAP HANA) köszönhetően lehetővé válik a valós idejű adatokon alapuló dinamikus döntéshozatal is.

A következő fázisban olyan, a Waberer's folyamatos növekedését biztosító megoldásokat vezetnek be, amelyek felgyorsítják az éves szinten 447 millió kilométert futó flotta üzemanyag elszámolását, biztosítási ügyeinek kezelését, valamint egyszerűbbé teszik a sokváltozós bérelszámolás lefuttatását, a teljesítés, valamint a fuvarozás adminisztrációját is.

A közlemény szerint a rendszer egy alkalmazás segítségével optimalizálja az átváltási árfolyamot a vállalatcsoport szállítmányozási árajánlatainak vonatkozásában, automatizálva a jelenlegi manuális folyamatot.

Az új rendszer a több mint 3500 kamionból álló flotta fedélzeti adatait is tárolja, ezáltal további útvonal-optimalizációra és útvonal egyezések keresésére nyílik lehetőség.

A Waberer's eddigi rendszerét az SAP integrált technológiája váltja le a tervek szerint 2018 közepére.