Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

A Vodafone Magyarország Alapítvány 2015-ben hozta létre a Digitális Iskola Programot azzal a céllal, hogy felszámolja a digitális írástudatlanságot, növelje a tanárok és a diákok digitális kompetenciáit, és lehetővé tegye, hogy az elmaradottabb térségek tanulói is részesülhessenek a digitális világ nyújtotta lehetőségekben.

Az első két évben a programhoz 24 iskola csatlakozott, amivel 6500 gyerek oktatását és mintegy 700 pedagógus munkáját támogatták 1300 táblagéppel, amelyekhez az oktatáshoz szükséges havi adatforgalmi keretet is biztosították.

A Vodafone Digitális Iskola Programja az iskolák fenntartójával, a Szeged-Csanádi Egyházmegyével együttműködve idén újabb iskolákra terjeszti ki tevékenységét, többek között több olyan iskolára is, melyek korábban az egyházmegye anyagi támogatása nélkül már bezártak volna - derül ki a Vodafone Alapítvány közleményéből. Ezzel megduplázzák az eddigi résztvevők számát, így már összességében országszerte 50 intézményre, 13 ezer tanulóra és 1400 pedagógusra nő a résztvevők száma - mondta Budai J. Gergő, a Vodafone Magyarország Alapítvány kuratóriumának tagja, aki szerint 1000 új okoseszközt és az ezekhez szükséges kapcsolatot is biztosítja a vállalat.