Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

Vodafone Magyarország kezdeményezéseivel a koronavírus miatt kialakult helyzetben szeretné segíteni kisvállalati ügyfeleit - jelentette be a telekommunikációs vállalat.

Ennek keretében a következő három hónapra az ügyfelek extra 15GB adatkeretet igényelhetnek minden hangalapú mobil előfizetésekre 5GB-os ciklusokban. A kedvezmény telefonon vagy a kiemelt ügyfélszolgálatokon keresztül leadott megrendeléseket követően aktiválódik. Az internetopciókhoz tartozó másodlagos kártyákra a kiegészítő adat automatikusan érvényesül - derül ki a vállalat közleményéből.

A Vodafone Magyarország vállalati ügyfelei a jelenleg aktívnál nagyobb internetopcióra is válthatnak hűségszerződés aláírása nélkül. Ez azt jelenti, hogy az ügyfelek bármikor lemondhatják a magasabb adatopciót és ebben az esetben az eredeti adatmennyiség és hűségidő lesz számukra visszaállítva kötbérmentesen. A magasabb csomagokat telefonon, illetve kiemelt ügyfélszolgálatokon keresztül aktiválhatják az ügyfelek.

Az otthoni munkavégzés miatt megnövekedett adathasználatra reagálva a szolgáltató lehetőséget biztosít a sávszélesség soron kívüli bővítésére is a meglevő bérelt vonali szolgáltatások esetében. A vállalati ügyfelek az ügyfélmenedzsereken keresztül igényelhetik ezt a szolgáltatást.

A Vodafone Magyarország emellett hozzáteszi, hogy a koronavírus miatt kialakult helyzetben, a vállalat könnyített megrendelési és szerződéses eljárásokat biztosít minden ügyfél számára, így szinte minden esetben van lehetőség a telefonos tárgyalásra és elektronikus szerződéskötésre. Ezek mellett Vodafone közleményében hozzáteszi, hogy a vállalat örömmel osztja meg saját működéséből származó gyakorlati tapasztalatait a helyzet kezelését illetően a cégekkel.

A Vodafone Magyarország emellett arra is felhívja a figyelmet, hogy az összes ügyfele számára adatforgalom-mentessé tette a távoktatáshoz kapcsolódó oldalak használatát a tanév végéig, továbbá elérhetővé tette a Vodafone Digitális Tanterem Programjához kapcsolódó tartalmakat is, ahol modern, XXI. századi digitális oktatási módszer segíti a tananyag könnyebb megértését. A távoktatáshoz kapcsolódó kedvezményeket minden ügyfél számára automatikus aktiválják.