Olcsóbb lett az EU-s nemzetközi hívás a Vodafone-nál

Még szélesebb körnek teszi lehetővé a Vodafone, hogy ügyfelei extra költség nélkül Magyarországról EU nemzetközi hívásokat indítsanak belföldről normál díjas EU-s számokra - adta hírül a telekommunikációs cég.
Szabó Zsuzsanna, 2019. február 11. hétfő, 16:34
Fotó: Shutterstock

Február 8-tól minden kereskedelmi forgalomban elérhető lakossági hangalapú díjcsomaggal rendelkező Vodafone előfizető a tarifában foglalt percek/sms-ek erejéig extra költség nélkül telefonálhat/sms-ezhet az EU 28 országába, illetve további hat EU-n kívüli országba is - közölte a telekommunikációs cég.

Ez azt jelenti, hogy az előfizetéshez tartozó lebeszélhető percekből az előfizetők mostantól nemcsak belföldi és EU roaming, hanem EU nemzetközi hívásokat is indíthatnak belföldről normál díjas EU-s számokra plusz költség nélkül. Ez a változtatás különösen azoknak kedvez, akik telefonon tartják a kapcsolatot külföldön élő családtagjaikkal, barátaikkal - derül ki a közleményből.

Az EU-s nemzetközi díjzónán kívüli, illetve a tarifában foglalt percek és sms-ek feletti nemzetközi percdíjak esetében továbbra is a mindenkori nemzetközi díjszabás irányadó.

HOZZÁSZÓLÁSOK