Számos új okoseszközt mutat be a Huawei, amelyek különböző élethelyzetekre kínálnak új innovatív megoldást. Idén nyáron jön például a mobiltelefon-piac eddigi legkisebb súlyú hajlítható okostelefonja. Az új modell teljesen egyedi, széthajtható és függőlegesen is összecsukható.

A Huawei további két új okostelefon-modellt is bemutat egy már jól ismert szériából, de egy formabontó új laptoppal is érkezik - derül ki a vállalat lapunkhoz eljuttatott közleményéből.

Mindemellett a gyártó a kreatív iparban dolgozók számára is új terméket fejlesztett ki. A prémium tablet speciális igényeket is kiszolgál, nagy segítséget nyújtva azoknak, akik kézzel rajzolnak vagy visznek fel jegyzeteket a digitális képernyőre, valamint egy új vezeték nélküli fülhallgatót is piacra dobnak.

Ahogy arról korábban a Napi.hu is beszámolt, rekordnyereséget ért el a Huawei kínai telekommunikációs óriásvállalat 2021-ben, annak ellenére, hogy forgalma visszaesett.

A vállalat nettó nyeresége tavaly éves összevetésben 75,9 százalékkal 113,71 milliárd jüanra (17,8 milliárd dollár) nőtt, ami az eddig elért legmagasabb éves nettó nyereség a vállalat történetében.