Íme, 2016 legsikeresebb ICT-cége

Az informatikai szektor Top 52-es listáján az Invitech Solutions végzett az első helyen, így a vállalat lett „2016 legsikeresebb ICT-cége” - közöte az Invitech Solutions.
Napi.hu, 2017. február 28. kedd, 17:56
Fotó: Napi.hu

Rendkívül megtisztelő számunkra, hogy az első helyen végeztünk ebben a komoly mezőnyben. A siker mintegy 500 szakemberünk professzionális munkájának eredménye, és egyben örömteli visszaigazolása annak a teljesítménynek, amit ügyfeleink részére nyújtunk nap mint nap - mondta Javorniczky Áron, az Invitech Solutions operatív vezetője a díj átvételekor, amelyet az ITBusiness & Technology konferencián adtak át.

Az Invitech Solutions önálló márkaként ugyan csak mintegy fél éve lépett a piacra, az Invitel Csoport vállalati és nagykereskedelmi üzletágaként azonban már húszéves tapasztalatra tett szert. Az infokommunikációs vállalat ügyfelei között közép- és nagyvállalatok, valamint közintézmények is megtalálhatóak, de a távközlési szektor több szereplőjének is biztosít nagykereskedelmi szolgáltatásokat.

Az Invitech Solutions több mint 9000 kilométeres, országos lefedettségű optikai gerinchálózattal és 11 nemzetközi határkeresztező összeköttetéssel rendelkezik és a száz legnagyobb hazai település mindegyikét eléri saját hálózatával.

HOZZÁSZÓLÁSOK