Íme, egy kitörési lehetőség

Az EIT Digital és az amerikai Mind the Bridge közös szervezésében idén harmadik alkalommal rendezik meg a Startup Europe Comes to Silicon Valley (SEC2SV), amely néhány európai kezdő vállalkozásnak biztosít találkozási lehetőséget az amerikai piac kulcsszereplőivel.
Dzindzisz Sztefan, 2017. április 28. péntek, 09:47
Fotó: Pixabay

A startup körökben SEC2SV néven emlegetett interaktív, egy héten át tartó rendezvény a 15 "legígéretesebb" kezdő vállalkozás mellett az EU döntéshozóit is várja a Szilícium-völgybe.

A San Franciscóban szeptemberben megrendezendő esemény lehetőséget kínál a tehetséges európai vállalkozások számára, hogy értékesítési, befektetési és együttműködési lehetőségekről egyeztessenek a helyi szereplőkkel. A SEC2SV az európai cégeknek kapcsolatépítési lehetőséget és információt nyújt, hogy az óceán másik oldalán is sikeressé válhassanak, míg a Szilícium-völgyi résztvevők számára bepillantást kínál az egyre dinamikusabban fejlődő európai startup ökoszisztémába.

A SEC2SV-re olyan 3 évvel ezelőtt is már több mint 10 munkatársat foglalkoztató cégek nyerhetnek meghívást, amelyek évről-évre 20 százalék feletti növekedési rátát mutatnak a bevétel, a munkatársak vagy az ügyfelek száma területén. (Színre lépett az eltűnt magyar milliárdos - sikercéghez igazolt.)

További információ a május 31-éig tartó jelentkezés feltételeiről itt található.

HOZZÁSZÓLÁSOK