Ingyen netet ad a Telekom

Három napon át 3 GB adatforgalmat ad ingyenesen minden Domino ügyfelének mától a hónap végéig a Telekom. Mindenki maga döntheti el, hogy az adott időn belül mikorra kéri a plusznetet - írja a hvg.hu.
Szász Péter, 2017. szeptember 20. szerda, 21:22
Fotó: Pixabay

A portál szerint a Telekom prepaid ügyfelei körében egy év alatt 13 százalékkal nőtt az okostelefont használók száma, és egyre nagyobb igény mutatkozik az adathasználatra is.

Akinek már van a Domino kártyáján mobilnetes szolgáltatás, annak csak be kell lépnie a Telekom alkalmazásba, és ott bekapcsolni a "3 GB promóció" kedvezményt - onnantól pedig már indul is a 72 órás időszak. (A cég nevében próbálják átverni az ügyfeleket. Vigyázzon!)

Akinek semmilyen mobilnet nem áll jelenleg rendelkezésre a Domino kártyáján, annak előbb a +napinet kódot kell elküldenie a 1414-es telefonszámra, a válaszünezet jelzi, hogy mikor indul a 72 órás időszak.

A 3 GB felhasználásának időszaka legkésőbb szeptember 29-én 23:59-kor lejár, tehát aki szeptember 26. után aktiválja, az kevesebb idő alatt forgalmazhatja le az adatmennyiséget, amelyből az EU más országaiban 50 MB használható fel.

HOZZÁSZÓLÁSOK