Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

Az InnoMax Díj célja, hogy az infokommunikáció gyorsan változó világában születő új technológiák minél szélesebb körben terjedhessenek el. Az idei kiírás fókuszában a nonprofit szervezetek innovatív törekvéseinek támogatása áll. Emellett az Invitech egy új kategóriát is meghirdet kistelepülések számára, melyre tavasztól lehet pályázni.

Az infokommunikációs vállalat 2018-ban immár kilencedik alkalommal írja ki a pályázatot. Az alapítás óta közel 700 pályamű érkezett, és összesen 86 projektötletet részesített díjban a zsűri.

A civil kategóriában a pályázatokat a fenntarthatóság, az oktatás-nevelés, az egészségügy és az esélyegyenlőség-felzárkóztatás témákban várják 2019. január 11-ig. A kiírás az Invitech honlapján érhető el.

A korszerű eszközök és a naprakész tudás átadása elsősorban a nonprofit szervezetek esetében jelenthet komoly előrelépést, ezért az idei évben kiírt kategóriában a civil szféra szereplőire koncentrál a vállalat.

"Várjuk a nonprofit szervezetek innovatív projektötleteit, amelyeket ezúttal is szakértő zsűri bírál majd el" - mondta David Blunck, az Invitech vezérigazgatója.

A legjobb pályaművek kiválasztását közönségszavazás is segíti majd. Az Invitech a pénzügyi támogatás mellett a szakmai konzultáció lehetőségét is felajánlja a nyerteseknek. A pályáztatás során a társaság idén is, immár negyedik alkalommal működik együtt a Magyar Adományozói Fórummal (MAF), amely az egyik legjelentősebb hazai szakértő szervezet a vállalati társadalmi befektetések területén.

Az Invitech 2019 tavaszán egy külön kategóriát is meghirdet, "Okosfalu programjának" pozitív tapasztalataira építve. Az új kategóriába a kistelepülések fejlesztési elképzeléseit várja a társaság. A díjjal az adott közösségen belül az információcserét segítő, a falvak lakosságmegtartó képességét javító, az ottlakókat és a helyi vállalkozásokat szolgáló fejlesztésekkel lehet pályázni.

Az Invitech ebben a kategóriában is a terület elismert szakértőivel működik együtt: a kiírás kapcsolódik a Települési Önkormányzatok Országos Szövetsége (TÖOSZ) által évente kiírt "Legjobb Önkormányzati Gyakorlatok" pályázatához. Az Invitech "Okosfalu díja" hatékonyan segítheti a kistelepülések digitális felzárkóztatását - olvasható az Invitech közleményében.