November utolsó és december első heteiben a Vodafone hangalapú lakossági havidíjas és feltöltőkártyás ügyfeleinek jelentős része kapott egy e-mailt vagy sms-t, amelyre válaszolva december 25. és 26. között díjmentes beszélgetést kaptak bármilyen belföldi, normál díjas magyar számra az EU-n belül bárhol, a hatályos roaming szabályok figyelembe vételével.

Az érdeklődés azonban olyan nagy volt, hogy a szolgáltató úgy döntött, ezt a karácsonyi ajándékot automatikusan megkapják hangalapú lakossági, kis-, közép és nagyvállalati ügyfelei is.

A mobilszolgáltató közleményében hozzáteszi: a november 13. előtt aktivált feltöltőkártyás előfizetők esetében is már automatikusan jár a díjmentes beszélgetés, a november 13. után aktivált feltöltőkártyás ügyfelek pedig abban az esetben részesülhetnek a díjmentes beszélgetésben, ha december 22. éjfélig legalább egyszer tetszőleges összeggel feltöltik a kártyájukat.

Az egyébként korlátlan beszélgetést élvező előfizetők sem maradnak ajánkék nélül. Őket, valamint minden Android és iOS operációs rendszerű okostelefonnal rendelkező ügyfelet a My Vodafone alkalmazásban 30 napra a legújabb Vodafone Pass-ok (amelyek a kedvenc alkalmazások korlátlan adathasználatát biztosítják) vagy egyéb adatmeglepetések várnak. (A Telenor is készült meglepetésekkel - erről itt olvashat.)

Fotó: Pixabay.com