Jó hírrel állt elő a Vodafone

Gáláns ajánlattal állt elő a Vodafone, 1 millió MB adatforgalmat ad az első három hónapra minden új lakossági és üzleti Red előfizetőnek, valamint azoknak, akik megújítják Red előfizetésüket, jelentette be a Vodafone szerdán.
Szabó Zsuzsanna, 2017. április 26. szerda, 15:25
Fotó: Pixabay

Az Ericsson 2016-os mobilitási jelentése szerint tavaly az okostelefonokon világszerte és Kelet-Európában is egyaránt havi 1,9 GB volt az átlagos mobiladat forgalom. A kutatás szerint ez az érték 2022-re globálisan havi 11 GB-ra fog emelkedni, míg Kelet-Európában az átlagos forgalom havi 15 GB-ra, Nyugat-Európában pedig 22 GB-ra nő majd.

A Vodafone a Red előfizetésüket 2 évvel meghosszabbító és az új 2 éves hűségidejű Red előfizetést kötő ügyfelek számára a szerződéskötéstől automatikusan jár az adatmilliomos opció, amit a díjmentes Vodafone EU Roamingnak köszönhetően akár az EU területén is használhatnak - olvasható a cég közleményében.

A Red előfizetéssel már rendelkező ügyfelek az aktiválástól számított 30 napig vehetik igénybe az 1 millió megabájtos keretet, amelyet az online ügyfélszolgálat ‘Te ajánlatod' fülén érhetnek el. Az adatmilliomos opció visszavonásig érvényes - közölte a cég.

Mire elég ez?
Egymillió MB adattal meg lehet tölteni egy jobb külső adattárolót, le lehet tölteni közel 1 millió dokumentumot, meg lehet hallgatni körülbelül 10 ezer zeneszámot online, de elegendő lehet több mint 100 mozifilm megnézésére, vagy akár 70 ezer fotó elküldésére is.

HOZZÁSZÓLÁSOK
 

ablakzsiraf, 2017.04.27 11:05

"Garantált le- és feltöltési sebesség az ÁSZF 4.1 pontjában meghatározottak szerint 0/0 Mbit/s"
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html