Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

Decembertől ingyenes alkalmazást is használhatnak - hossz, nehézség és távolság alapján válogatva a lehetőségek között - a gyalogtúrázók, tájfutók, kerékpárosok, vízitúrázók és egyéb kültéri sportok kedvelői. Az applikációban számos további funkció -  köztük csúcskereső, magasságmérő, dőlésszögmérő, sebességmérő, QR-kód olvasó és iránytű - támogatja a túrák teljesítését.

A választott útvonal a térképen rögzíthető, sőt akár előre letölthető, így internet nélkül is navigálhat bárki a terepen szinte bárhol a világon. Vagyis jó a Kékes elérésén át a Magas-Tátra valamelyik csúcsán keresztül a Kilimandzsáró megmászásához is. Magyarország legnépszerűbb túramozgalmai, az Országos Kéktúra, a Rockenbauer Pál Dél-dunántúli Kéktúra és az Alföldi Kéktúra külön menüpontban érhetőek el a hivatalos nyomvonallal, szakaszolással, az összes pecsételőhellyel, valamint számtalan útba eső látnivalóval és szállással.

A túraajánlatokat a Magyar Természetjáró Szövetség szakértői csapata szerkeszti és bővíti folyamatosan. A Természetjáró applikáció motorja a német Outdooractive, és letölthető iOS-re és Androidra.