Komoly felvásárlásról döntött a Sony

Már csak a szabályozó testületek jóváhagyására vár a Sony és a Httpool, hogy egyesülhessenek - adták hírül a vállalatok.
Szász Péter, 2017. július 6. csütörtök, 10:54
Fotó: Napi.hu

A Sony leány IMS Internet Media Services (IMS), az egyik legnagyobb latin-amerikai digitális hirdetési és médiavásárló vállalat többségi részesedést szerzett a Közép- és Kelet-Európában, valamint Ázsiában aktív Httpool hirdetési hálózatban.

A megállapodással - amely már csak hatósági jóváhagyásra vár - létrejön az ipar legnagyobb digitális marketing- és hirdetéskezelő rendszere, amit több mint hatezer ügynökség és márka használ világszerte. A képviselt ügyfelek közt van a Twitter, a LinkedIn, a Spotify is.

A Httpool Magyországon 2016-ban jelent meg. A cégnek ezen kívül van irodája Indiában, Hong Kongban, Ausztriában, Bulgáriában, Csehországban, Horvátországban, Görögországban, Koszovóban, Macedóniában, Lengyelországban, Romániában, Szerbiában, Szlovéniában, Észtországban, Lettországban, Litvániában, Ukrajnában és Oroszországban.

Az IMS székhelye Miamiban van, míg irodái működnek Brazíliában, Mexikóban, Argentínában, Kolumbiában, Chilében, Panamában, Peruban, Ecquadorban és Uruguayban.

HOZZÁSZÓLÁSOK