Koronavírus: ingyenes online szülésfelkészítő tanfolyamot indít a Szent János Kórház

A koronavírus-járvány kihívásaira reagálva nyolchetes online szülésfelkészítő tanfolyammal segíti a kismamákat a Szent János kórház - írja az MTI.
Szabó Zsuzsanna, 2020. november 21. szombat, 08:45
Fotó: Getty Images

A mindenki számára ingyenes előadásokon az intézmény szülésznőin és csecsemőápolóin kívül laktációs szaktanácsadó, gyógytornász, szülész-nőgyógyász, gyermeksebész és neonatológus szakorvos előadásait hallgathatják meg a tanfolyam résztvevői.

Az MTI-hez eljuttatott közlemény szerint a készítők arra is gondoltak, hogy mentálisan is felkészülhessenek a gyermeket váró családok. Idézik Takács Pétert, a kórház főigazgatóját, aki elmondta, hogy a koronavírus-járvány miatt a családok biztonságát maximálisan szem előtt tartva határozatlan ideig felfüggesztették a kórházban megtartott, népszerű előadásaikat. Az érdeklődés azonban töretlen maradt, így a járvány azt az igényt is életre hívta, hogy szülésznőink tudását online formában tegyük elérhetővé. Mindez mától bárkinek elérhető - tette hozzá.

A foglalkozás minden kedden 17.00 órakor kezdődik. A részvételhez nem kell előre bejelentkezni és a tanfolyamba bármikor be lehet kapcsolódni - olvasható a Szent János kórház honlapján. További információt itt talál.

HOZZÁSZÓLÁSOK
 

europeer, 2020.11.21 11:17

Férfiak kizárva? Pedig Lakatos Márk épp a tűsarkú viselését magyarázza "férfiak" számára.
-----
Lakatos Márk megmutatta, hogyan és miért viseljen egy férfi magassarkút
https://velvet.hu/elet/2020/11/16/lakatos_mark_magassarku_rick_owens_ferfidivat/
A 24.hu propagálásával.
-----------
Ja, meg az origo, figyeld
Tudta, hogy először a férfiak viseltek magassarkút?
https://www.origo.hu/tudomany/20160616-magassarku-cipo-ferfiak-tortenelem-egyperces-tudomany.html
-----
origo :DDD
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html