A mindenki számára ingyenes előadásokon az intézmény szülésznőin és csecsemőápolóin kívül laktációs szaktanácsadó, gyógytornász, szülész-nőgyógyász, gyermeksebész és neonatológus szakorvos előadásait hallgathatják meg a tanfolyam résztvevői.

Az MTI-hez eljuttatott közlemény szerint a készítők arra is gondoltak, hogy mentálisan is felkészülhessenek a gyermeket váró családok. Idézik Takács Pétert, a kórház főigazgatóját, aki elmondta, hogy a koronavírus-járvány miatt a családok biztonságát maximálisan szem előtt tartva határozatlan ideig felfüggesztették a kórházban megtartott, népszerű előadásaikat. Az érdeklődés azonban töretlen maradt, így a járvány azt az igényt is életre hívta, hogy szülésznőink tudását online formában tegyük elérhetővé. Mindez mától bárkinek elérhető - tette hozzá.

A foglalkozás minden kedden 17.00 órakor kezdődik. A részvételhez nem kell előre bejelentkezni és a tanfolyamba bármikor be lehet kapcsolódni - olvasható a Szent János kórház honlapján. További információt itt talál.