Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

Az idei listán a litván Voltas IT fejlesztőcsapata lett az első helyezett, egy év alatt 5734 százalékos növekedéssel.

A második a cseh Prusa Research 3D nyomtatással foglalkozó cég lett, 4527 százalékkal.

A dobogó harmadik fokára 4445 százalékos növekedéssel az ugyancsak cseh Blindspot csoport került, amely forradalmasította a mesterséges intelligenciát az elmúlt öt évben.

A legjobb magyar szereplő a közép-európai Deloitte Technology Fast 50 listán a 2537 százalékos növekedéssel 6. helyen végző Dyntell. A cég által kifejlesztett iERP intelligens vállalatirányítási rendszer és koncepció a vezetői döntéstámogatás egy új technológiája, amely a vállalatirányítási rendszerek és üzleti intelligencia rendszerek egyesítésével jött létre.

Salga Péter, a Dyntell ügyvezetője szerint gyors növekedésük annak a trendnek köszönhető, hogy a vállalatok egyre inkább felismerik a képződő adatokban rejlő kincset és az adatelemzés fontosságát. Egyre többen értik meg, hogy az üzleti intelligencia versenyképességük záloga lehet, mert a jó üzleti döntéshez alapvető fontosságú a megfelelő helyen és időben rendelkezésre álló, pontos és részletes információ.

A másik magyar szereplő a 43. helyezett a listán, a 485 százalékos növekedési ütemű Supercharge - amely nem először került fel a Fast50 listájára - olyan nagyvállalati ügyfeleknek fejleszt elsősorban mobilra szánt megoldásokat, mint az OTP, a Santander Bank, a Deutsche Telekom, vagy a Magyarországon a NetPincér.hu márkával jelen lévő Delivery Hero.

A harmadik magyar társaság, a Gremon Systems a 46. helyet szerezte meg. A vállalat innovatív informatikai megoldásokat kínál a kertészeti ágazat számára - különös tekintettel az üvegházi termelésre -, melyek segítik a termelőket erőforrásaik jobb kihasználásában, jelentős költségmegtakarítást eredményeznek.

A leggyorsabban növekedő technológiai vállalatok közé szenvedéllyel, elhivatottsággal és innovatív szemlélettel lehet bekerülni - véli Tancsa Zoltán, a Deloitte Magyarország partnere. A Deloitte Fast 50 programja 20 éve segíti ezeket a vállalkozásokat céljaik elérésében. A listára kerülés automatikus nevezést jelent a Deloitte Fast 500 EMEA programba - írta az MTI.