Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

Idén a világjárvány miatt az esemény minden programját a világhálón, online követhetik majd az érdeklődők november 27-28-án - írja az MTI.

A kínálatban szerepelnek olyan programok is, amelyekre technikai okokból csak korlátozott számú érdeklődőt tudnak fogadni a szervezők, ezekre hétfő este 20 órától lehet regisztrálni a kutatokejszakaja.hu honlapon - közölték hétfőn a szervezők.

Az érdeklődők több mint 90 csatlakozó partner kínálatából, több száz program közül választhatnak. Lesznek ezek között előre felvett kísérletek, bemutatók és előadások, melyek folyamatosan látogathatóak, időponttól függetlenül. A szervezők emellett élőben közvetített eseményekkel, kerekasztal-beszélgetésekkel és interaktív programokkal is készülnek.

A legtöbb program a tudomány és innováció újdonságai iránt érdeklődő fiataloknak szól, de a tapasztalatok szerint a szülők, nagyszülők is megtalálják a számukra érdekeseket.

A Kutatók éjszakája egy Európa-szerte megrendezett ingyenes eseménysorozat a tudomány és a kutatói életpálya népszerűsítésére, amit a hagyományok szerint szeptember végén szoktak megrendezni. Az eseményen szórakoztató, inspiráló előadásokon, kísérleteken, laborbejárásokon, játékos programokon keresztül ismerkedhet meg minden korosztály a tudományos kutatás új eredményeivel. Az országos programsorozat időpontja idén a járványhelyzet miatt tolódott el novemberre - írja az MTI.