Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

Másfél évig örülhettek a kör tagjai, akik a Magyar Telekom 6 vagy 15 gigabájtos internetcsomagjára előfizetve vibereztek - emlékeztet a hvg.hu. Akkor vezette be a szolgáltató, hogy több népszerű alkalmazás díjmentesen használható, tehát az azok használatára fordított adatmennyiség - a hang- és videoformátumok kivételével - nem csökkenti az ügyfél díjcsomagban foglalt adatkeretét.

A 2 gigás mobilinternet-csomag esetében a Facebook, az Instagram és a Waze használata kedvezményes, a 6 és 15 gigás csomagoknál ezek mellett a Messenger, a WhatsApp és a Viber is így használható. A vállalat honlapján megjelent bejelentés szerint kikerül a körből a Viber: április 1-jétől már minden viberezés fogyasztja a havi mobilnetet.

Az érintett díjcsomagok a következők:

  • hang díjcsomag mellé igénybe vett Net 4 GB, Net 6 GB, Net 10 GB, Net 15 GB,
  • Net 30 GB csomagokNet 6 GB, Net 10 GB, Net 15 GB, Net 30 GB mobilinternet csomagok.

A telekomos viberezőknek hétfőtől néhány napon/héten át ajánlatos fokozottan ellenőrizniük forgalmukat, és követni, hogy mennyi többletet jelent a kedvezmény megszüntetése - ha nem akarják, hogy még a mobilnetes keret újratöltődését hozó fordulónap előtt kellemetlen meglepetés érje őket.