Magyar startupot választott a Viber

A Viber egyedüli kelet-európai partnerének a CEU InnovationsLabben működő Talk-A-Bot startup céget választotta a Közösségi Fiók (Public Account) néven indított új kommunikációs platform szolgáltatásához - jelentette be a CEU Business School.
Napi.hu, 2016. november 15. kedd, 18:49
Fotó: Napi.hu

A mintegy 800 millió felhasználóval rendelkező Viber a napokban jelentette be, hogy elindítja közösségi fiók (Public Accounts) szolgáltatását, ami egy új marketingre és szolgáltatások népszerűsítésére használható profil, melyen keresztül vállalkozások és brandek kommunikálhatnak Viber felhasználók felé.

A közösségi fiók ösztönzi az olyan harmadik felek által fejlesztett botokat (automatizált folyamatokat futtató applikációk), amelyek eszközöket biztosítanak botfejlesztők számára.

A 2016-ban alapított Talk-A-Bot már megépítette a saját demo botját és jelentős ügyfelektől kapott megrendeléseket is, amelyek heteken belül el is indulnak - közölte a CEU Business School. A startup megoldásaival a vállalatok személyesebb hangvétellel tudnak az ügyfeleikkel kommunikálni az olyan felületeken keresztül, mint amilyen a Facebook vagy a Viber - derül ki a közleményből.

 

 

 

HOZZÁSZÓLÁSOK