Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

A Magyar Telekom arról tájékoztatta az MTI-t, hogy a roaming díjakból szintén bruttó legfeljebb 10 ezer forintot ír jóvá a Manchesterben történt hétfői merénylet idején Nagy-Britanniában tartózkodó ügyfelek számára.

A jóváírás a 2017. május 22. 22:00 óra és 2017. május 25. 24:00 óra között Nagy- Britanniából indított, fogadott hívásokra, sms-ekre vonatkozik, amely utólagos számlajóváírás formájában történik. A korrekciót kizárólag azon előfizetői részére tudja a cég biztosítani, akik legkésőbb 2017. május 30-ig jelentkeznek az ügyfélszolgálaton - írta a Telekom.

A Telenor azt közölte, hogy egyedi elbírálás alapján alkalmaz jóváírást, ha az esetlegesen érintett ügyfelek közvetlenül a szolgáltatóhoz fordulnak. Mint írták, a manchesteri robbantás a helyi tudósítások alapján terrortámadásnak minősül, de mivel egy behatárolt helyszínen történt és nem tapasztalt a Telenor kiemelt forgalmat a támadással összefüggésben, jelenleg nem tervez általános roaming jóváírást bejelenteni.

A Vodafone lapunkkal korábban azt közölte, hogy az általa biztosított maximum bruttó 10 ezer forint jóváírás a május 22-én 22.00 és május 23-án 22.00 óra közötti, a Magyarországra és az Egyesült Királyságon belülre indított hívásokra és sms-ekre, ezen felül az ott fogadott hívásokra vonatkozik.